2777
2789
عنوان

دلم زایمان طبیعی می‌خواد 😭 با تجربه ها کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 159 پست
ببین مسایل مربوط به حاملگی رو که دکتر بهت میگه بعدم میتونی بری از ماماهای بیمارستان بپرسی بعدم خب اص ...

نمی‌دونم یکی میگفت طب فشاری یاد میدن واسه القای زایمان تو ۳۸ هفته ک بچه کوچیکه 

من عوض شدم ولی ؛ تو حسین (ع) بچگیمی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدرم خوب بخیه بزنن بازم مثل اولش نمیشه دیگ. ببخشید میگم ولی بادکنکو باد کنی دیگ مثل اولش نمیشه. خ ...

طبیعی بودم،بخیه خوردم،از اول هم بهترم.بخیه رو گفتم بیشتر بزنه که جمع تر شه،هیچ ردی هم نمونده،پماد محوکننده خط بخیه هم نزدم

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
ترسیدم 😐😩

مامای همراه باتجربه بگیر،غمت نباشه،مامای من کاری کرد که ی ربع درد کشیدن و با سه تا زور زدن،بچه اومدبغلم،به جو منفی زایمان طبیعی اصلا توجه نکن.شکل بدنم هم بهم نریخت،گشادهم نشدم

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
طبیعی بودم،بخیه خوردم،از اول هم بهترم.بخیه رو گفتم بیشتر بزنه که جمع تر شه،هیچ ردی هم نمونده،پماد مح ...

من سر زایمان دومم خود ماما در عجب بود میگف واقعا اولی رو طبیعی آوردی اونقدرا من مثلا بدنم خراب نشدش .اونجورام که میگن زشت میشی اینا اونجورام نیس

منو فک کن ماما متوجه نمیشد طبیعی آوردم

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
چون فقط شنیدن که بعد زایمان فوری از جات بلند میشی ازبقیه چیزاش خبر ندارن

آخ اخ آدم قبلش حسابی درد می‌کشهمن خودم به شخصه وسطای هر دو زتیمانم میگفتم من غلط کردم لطفاً سزارینم کنین

میگفتن دیگه دیره 

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹