2777
2789
عنوان

معجزه ای برای درمان بیماری روحی و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 101203 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ سال افسرده بودم

یعنی از وقتی جرقه ی ازدواجم خورد

انقد آدما اذیتم کردن که وقتی به خودم اومدم دیدم هیچی ازم باقی نمونده

یبار اتفاقی تو یه تاپیک رفتم و اونجا یه عزیزی منو تو تاپیک سوره ی بقره تگ کرد

و این روزنه ای شد واسه نجات من

الان شکر خدا و به لطف سوره بقره از اون منجلاب درومدم 

من زجر دنیا رو کشیدم

الان انگار از یه دریای طوفانی و ترسناک نجات پیدا کردم

اگه خواستی میتونی به اون تاپیک سر بزنی

عنوانش : روز سوم باطل السحر معجزه قرآن و حال من

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
انشالله عزیزم. حتما سعیم رومیکنم. یادم نیست عزیز دلم چون چند سال پیش بود فقط سیتالوپرام و فلوکستین ر ...

چقدر تو منی یا من تو ام 

توهم نمی تونی گریه کنی یا فقط من الان اینو تایپ میکنم دلم میخواد نباشم ولی دارم به بچه هام نگاه میکنم و میگم بخاطر اینا باید باشی توهم خنثی شدی من دیگه هیچ حسی ندارم تهی شدم 

استرسی اضطراب نگرانی تپش قلب تهوع گاهی خودزنی حملات پانیک و.....

لاغری چطور؟من لاغرم هستم حملات پانیک نداشتم ولی و اینکه یسری گفتن تودوران pmsهستم درد لگن دارم قسمت باسنم دیروز خیلیی حالم گرفته بود الان یکوچولو بهترم دیروز شدیداا احساس غم واندوه داشتم الان ولی بهترم یکم زود میزنم زیر گریه اگه چیزی میدونی عزیزم کمکم میکنی؟

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

نماز واقعا حالم رو خوب میکنه ولی شاید باور نکنی بعضی وقت ها اندازه یه نماز خوندن انرژی ندارم انگار ه ...

ببخشید اگه نمازخواندن حالتون رو خوب میکنه پس چرا نمیتونین نماز بخونین  بنظر تمارض میکنید 

من ۵ سال افسرده بودمیعنی از وقتی جرقه ی ازدواجم خوردانقد آدما اذیتم کردن که وقتی به خودم اومدم دیدم ...

میشه راهنماییم کنید برا افسردگی منم حالم خرابه.چجوری حالت خوب شد کامل؟

میشه راهنماییم کنید برا افسردگی منم حالم خرابه.چجوری حالت خوب شد کامل؟

سلام عزیزم

من اولین چیزی که نجاتم داد سوره بقره بود

غیر از اونم سوره های دیگه دانلود کردم و گوش میدم. سعی کن از یه قاری خوش صدا و دلنشین دانلود کنی. زیارت عاشورا، زیارت ابوالفضل و... هم همینطور

دیگه تو خونه وقتی میخوام کار کنم، اونا رو پلی میکنم و کارامو انجام میدم.

دومین راه حلم این بود که تا تونستم آدمای سمی رو از زندگیم حذف کردم یا محدودشون کردم

پیاده روی هم رفتم، الان ورزش هم میکنم.

نماز شب فوق العاده آرامبخشه. شده بعد از نیمه شب شرعی نشسته هم خوندی امتحانش کن. اولین بار هدیه کن به حضرت ام البنین، دستتو رد نمیکنه.

سفره ابوالفضل هم عالیه. خودت تنها یه قرآن بذار یه لیوان آب بذار هر چی که داشتی

زیارت عاشورا و زیارت ابوالفضل بذار و بخون و هر دعایی که خواستی

گریه هاتو بکن، درد دل هاتو بگو

مطمئن باش این سفره ی تک نفره معجزه میکنه

اینم بگم من اصلا آدم خیلی مذهبی نیستم. ولی اینا برام آرامبخش بوده

الان نمیگم کامل خوب شدم ولی از اون باتلاق نجات پیدا کردم

اون وقتا فقط منتظر عزرائیل بودم.

یه چیز دیگه هم خیلی خوبه، کاغذ و خودکار بردار و حرفای دلتو روش بنویس

یا به خدا نامه بنویس یا هر کسی دیگه

نوشتن خیلی آدمو سبک میکنه

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

پیش گروه روانشناسی مهربد برای درمان اضطراب و افسردگی رفتم و بعد از چند جلسه حس کردم که خیلی سبکتر شدم. کاملاً به مشکلاتم گوش دادن و من رو درک کردن. علاوه بر مشاوره‌های فردی، اونا به من تکنیک‌هایی یاد دادن که به راحتی می‌تونم از استرس‌هایم کنترل کنم