2777
2789
گواشا ک ندارم ولی با دست ماساژمیدم

عزیزم میشه توضیح بدی که چطوری انجام میدی و جسارتا چندسالته من ۲۵و اینکه هر روز انجام میدی من پوستم خداروشکر خیلی سفته ولی خیلی دوسدارم از گواشا استفاده کنم چون صبح ها پف پفی ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو لایک کنید لطفا

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

عزیزم میشه توضیح بدی که چطوری انجام میدی و جسارتا چندسالته من ۲۵و اینکه هر روز انجام میدی من پوستم خ ...

من 26سالمه

چندتا حرکت برای غغبغب و خط فک و دماغ و... یادبگیر 

من هفته ای یکبار انجام میدم چون صورتم نمیخوام زیاد توپریش رو ازدست بده 

یکساله حدودا انجام میدم غبغبم نصف شده و صورتم زاویه دار تر و بهتر

با روغن ماساژمیدم از 10دقیقه تا 20 دقیقه 

هرحرکت رو میتونی 30الی60بار تکرارکنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من 26سالمهچندتا حرکت برای غغبغب و خط فک و دماغ و... یادبگیر من هفته ای یکبار انجام میدم چون صورتم نم ...

با چه روغنی؟

به غیر از نارگیل و آرگان شنیدم که روغن هسته آلبالو برای صورت خوبه

من گواشا استیل دارم، میزارم تو یخچال صبحا استفاده میکنم..نحوه‌ی استفاده هم بزنی یوتیوب خیلی حرفه‌ای ...

عزیزم از کجا خریدی قسمتش چقدر بود ،؟و اینکه چندسالته عزیزم پوستت سفته؟یا شُل ؟هر روز استفاده میکنی؟قبلش چی به پوستت میزنی؟و اینکه چه مدت استفاده کردی و چه اثری داشته برات؟ببخشید سوالام طولانی شد ممنونم میشم جواب بدی💋💋💋😍

من 26سالمهچندتا حرکت برای غغبغب و خط فک و دماغ و... یادبگیر من هفته ای یکبار انجام میدم چون صورتم نم ...

من صورتم هیچ مشکلی نداره عزیزم خودم زاویه فک دارم فقط میخوام صبح ها بخاطر پف ازش استفاده کنم چون صبح ها بینی ام هم پف میکنه گفتم استفاده کنم ببینم چطوری میشع شما پس هفته ای ۱ بار استفاده میکنی؟

با چه روغنی؟به غیر از نارگیل و آرگان شنیدم که روغن هسته آلبالو برای صورت خوبه

نارگیل خوبه برای توپری و سفیدی صورت 

ارگان ترمیم کنندس خوبه 

سیاهدونه انتی باکتریاله برای پوستای جوشدارم خوبه 

خشخاش خوبه زیادی گرمه سریع باید ماساژ بدی بعد بشوری بیشتر برای گرفتگی عضلات خوبه 

کرچک بدنیست از بوش بدمیاد 

رزماری وقتای روغن دیگ نداری جایگزین بدی نیست 

من صورتم هیچ مشکلی نداره عزیزم خودم زاویه فک دارم فقط میخوام صبح ها بخاطر پف ازش استفاده کنم چون صبح ...

اره 

اگر بخاطر پفه تایم ماساژت کم باشه و همون صبحا انجامش بده 

عزیزم از کجا خریدی قسمتش چقدر بود ،؟و اینکه چندسالته عزیزم پوستت سفته؟یا شُل ؟هر روز استفاده میکنی؟ق ...

من سفارش آنلاین دادم، راستش قیمتش فکر میکنم ۸۰۰ هزار تومن بود. پوستم نرم و شله، بله هرروز استفاده میکنم پف صورتو کامل میگیره استفاده طولانی مدتم باعث لیفت صورت میشه..

قبلش روغن مخصوص بزنی بهتره💘

اره اگر بخاطر پفه تایم ماساژت کم باشه و همون صبحا انجامش بده

عزیزدلم برای بینی من صبح ها چون دانشگاه میرم باید نیم ساعت زودتر بیدار بشم برای پف بینی ام آیا با سنگ گواشا میتونم پف رو بعد چند دقیقه برطرف کنم ؟شما برا بینی هم استفاده میکنی؟🥰🫂

عزیزدلم برای بینی من صبح ها چون دانشگاه میرم باید نیم ساعت زودتر بیدار بشم برای پف بینی ام آیا با سن ...

چندتا ماساژ بینی انجام میدم خوبه چندتا حرکت یادبگیر برا دفعه های اول 30بار هر طرف رو تکرار کن 

اره برا دماغم عالیه