2777
2789
اها عزیز موفق باشی، مشخصه خیلی علاقه داری  بهت توصیه میکنم اگه می خوای ب خواستت برسی نی نی سای ...

شاید اول واسه سرگرمی اومدم تو نی نی سایت ولی بعدش واسه راهنمایی بود آخه خیلیا هستن مثل شما ها راهنماییم کنن اصلا سمت تایپیکی که به سنم نخوره نمیرم 

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
شاید اول واسه سرگرمی اومدم تو نی نی سایت ولی بعدش واسه راهنمایی بود آخه خیلیا هستن مثل شما ها راهنما ...

آفرین عزیزم

باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀             مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجاش وقتتو صرف درس خواندن کنی

چشم مدرسه ها باز شه واس خودم برنامه ریزی می کنم که حتی بیشتر از ۱ساعت با گوشی کار نکنم البته به جز درس هایی که کارش با گوشیه مدرسه باز شه از نی نی سایت میام بیرون ممنونم از راهنماییت 

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
افرین قشنگم کاش همه مث تو بودن والا دقیقا همین کسی ک تقلب میکنه عزت نفس نداره  انشا الله ک مو ...

ممنونم عزیزم لطف داری ❤

چشم مدرسه ها باز شه واس خودم برنامه ریزی می کنم که حتی بیشتر از ۱ساعت با گوشی کار نکنم البته به جز د ...

امیدوارم ۴سال بعد تاپیک پزشکی قبول شدم تو رو ببینم، دختر منم امسال رفت تجربی ب خواسته هاتون برسید انشالله

باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀             مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.                                                                                
امیدوارم ۴سال بعد تاپیک پزشکی قبول شدم تو رو ببینم، دختر منم امسال رفت تجربی ب خواسته هاتون برسید ان ...

ممنونم انشالله 😚

امیدوارم ۴سال بعد تاپیک پزشکی قبول شدم تو رو ببینم، دختر منم امسال رفت تجربی ب خواسته هاتون برسید ان ...

انشالله دختر شماهم موفق باشن 

انشالله دختر شماهم موفق باشن 

فدات عزیز دلم، همچنین شما