شاید اول واسه سرگرمی اومدم تو نی نی سایت ولی بعدش واسه راهنمایی بود آخه خیلیا هستن مثل شما ها راهنما ...
آفرین عزیزم
باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀 مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.
چشم مدرسه ها باز شه واس خودم برنامه ریزی می کنم که حتی بیشتر از ۱ساعت با گوشی کار نکنم البته به جز درس هایی که کارش با گوشیه مدرسه باز شه از نی نی سایت میام بیرون ممنونم از راهنماییت
من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
چشم مدرسه ها باز شه واس خودم برنامه ریزی می کنم که حتی بیشتر از ۱ساعت با گوشی کار نکنم البته به جز د ...
امیدوارم ۴سال بعد تاپیک پزشکی قبول شدم تو رو ببینم، دختر منم امسال رفت تجربی ب خواسته هاتون برسید انشالله
باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀 مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.