الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀 مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.
بهت توصیه میکنم اگه می خوای ب خواستت برسی نی نی سایت رو ترک کنی
باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀 مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.
امسالی ک من کنکور دادم تقلب شد ت کنکور بخصوص واس تجربیا درصد قبولی و رتبه ماها رو خیلی میاره پایین ه ...
مرسی از راهنماییت ولی میدونی واسه من نمره صفر بدون تقلب خیلی باارزش تر از نمره ۲۰با تقلبه اون تقلب حق الناس آنقدر میخونم که نیاز به تقلب نباشه واسم دعا کنین بتونم به هدفم برسم 🙏🏼
من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚