2777
2789
من امسال کنکور دادم ولی رتبم خیلی بد شد  چیکار کنم برای امسال که موفق شم

فدا سرته ک ببین ب حاشیه اینا اهمیت نده مردم خیلی حرف میزنن 

اعتماد ب نفستم ببر بالا و استرس هیچی نداشته باش سعی  کن با عشق بخوننی

من دکتر نیستم تکنولوژیست جراحی ام ولی یچیزس بهت بگم با عشق اینکه بهت بگن خانم دکتر ادامه نده چون ای ...

نه خب به رشتمم علاقه دارم مثلا امضامو بخون خودت میفهمی

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز نرسیدم به انتخاب رشته😌

آها،چند سالتونه؟

باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀             مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.                                                                                
اصلا تجربی کنکور نمیدم 😐ازبس ناحقی میشه توش 🥺حقمون خیلی ضایع میشه  ولی خب کسی ک علاقه داره ب ...

چرا چضایع میشه 

میشه بیشتر توضیح بدی لطفا

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
چرا چضایع میشه  میشه بیشتر توضیح بدی لطفا

امسالی ک من کنکور دادم تقلب شد ت کنکور بخصوص واس تجربیا درصد قبولی و رتبه ماها رو خیلی میاره پایین همین تقلبیا 🚶‍♀️😐

ولی خب بستگی ب خودت داره بینم ب چی علاقه داشته باشی

ولی حتما اول تحقیق کن بعددد برو رشته مورد نظر

من محصلم😶 عاشق پرستاری و مامائیم و بش میرسم🙂🚶‍♂️

انشالله بهش میرسی

۱۵ونیم هشتم میرم ولی نیمه دومم🥲

اها عزیز موفق باشی، مشخصه خیلی علاقه داری 

بهت توصیه میکنم اگه می خوای ب خواستت برسی نی نی سایت رو ترک کنی

باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀             مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.                                                                                
امسالی ک من کنکور دادم تقلب شد ت کنکور بخصوص واس تجربیا درصد قبولی و رتبه ماها رو خیلی میاره پایین ه ...

مرسی از راهنماییت ولی میدونی واسه من نمره صفر بدون تقلب خیلی باارزش تر از نمره ۲۰با تقلبه اون تقلب حق الناس آنقدر میخونم که نیاز به تقلب نباشه واسم دعا کنین بتونم به هدفم برسم 🙏🏼

اها عزیز موفق باشی، مشخصه خیلی علاقه داری  بهت توصیه میکنم اگه می خوای ب خواستت برسی نی نی سای ...

چرا؟ 

مرسی از راهنماییت ولی میدونی واسه من نمره صفر بدون تقلب خیلی باارزش تر از نمره ۲۰با تقلبه اون تقلب ح ...

افرین قشنگم کاش همه مث تو بودن والا

دقیقا همین کسی ک تقلب میکنه عزت نفس نداره 

انشا الله ک موفق باشی جونم

چرا؟ 

بجاش وقتتو صرف درس خواندن کنی