2777
2789
عنوان

خواهرم از خونم دزدی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 38 پست

دیگه فراموش کنید ومراقب وسایل باشید

تولدش و عیدی و مناسبتها بهش پول بدین

اون تکیه گاهی جزشما و خانوادت نداره

وقتی احتیاج داره به پول کارشو تایید نمیکنم

ولی باید پول تو جیبی داشته باشه اونم میخواد مثل بقیه خرج کنه

اینو من که هیچ موقع پول تو جیبی نداشتم میفهمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مامان بابات بهش پول میدن؟ 

شاید برای لباس بسته نت شارژ یا نوار لباس زیریا هرچی نیاز داشته یه لحظه مجبور شده 

دختر ۱۸ ساله بچه نیست دیگه باید ماهانه هرماه ۵۰۰کمترینش  تومن بدن به خودش برای خرجی شخصیش

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

مشکل پدر مادرتن 

حتی مامانت مطمئنه دختر 18 ساله ته جیبش نداره ک میگه تو ک پول نداشتی خاهر خواهرت اشتباهس و هزار بار بدتر کار خونوادته 

شماهم ک اومدی میگی اگ میخواست میلیون بهش میدادم اگ تا الان داده بودی وضعیت این نبود! 

چقدر کارش زشته!!!!!!!!!

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

نباید جلوش میگفتی. باید آروم به مادرت میگفتی حواسشون به پول تو جیبیش باشه و کم نیاره.

فقط همین. دخترا تا ۲۵ خیلی حساسن. 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

خواهرت روش نمیشه ک بهت بگه پول میخوام توام که میگی میلیونی بهش میدم اگ نیازاشو میدونی گهگداری واسش بخر یا بهش پول بده

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
من ۱۸ سالمه ماهانه ده هزارم نمیدن کجایی خواهر ....

خیلی اشتباهه خیلی از دخترا ، حالا منظورم شما نیست بخاطر همین پول ناچیز آویزون پسرا میشن و باج میدن ، یا میرن محیط نا مناسب شاغل میشن از مسیر درست خارج میشن ، وقتی ندارید بچه دار نشید لطفا