2777
2789
عنوان

خواهرم از خونم دزدی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 38 پست
خیلی اشتباهه خیلی از دخترا ، حالا منظورم شما نیست بخاطر همین پول ناچیز آویزون پسرا میشن و باج میدن ، ...

دقیقا ، من ک اهل دوس پسر نیستم ولی همش فکز میکنم برم کار کنم 

!life on my own terms

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰ برای یه دختر ۱۸ ساله دیگه واقعا زیاده چه خبرشه مگه

الان ی مانتو کم کم 300 400 یه کافه رفتن با دوستا کمممممش 200  میشه تولد دوستاش هست پول تاکسی 

دلش بخواد خوراکی بخره  لوازم ارایش و ..... میدونی چقد میشههههه😐

الان ی مانتو کم کم 300 400 یه کافه رفتن با دوستا کمممممش 200  میشه تولد دوستاش هست پول تاکسی&nb ...

۲۵۰ براش مناسبه برای همون لوازم ارایشی جزیی یا وسیله مراقبتی پوست

هزینه هایی مثل مانتو و لباس و کرایه ماشین و شارژ ونت روهم که همیشه پدر ومادر براش قطعا میزارن

کافه رفتن رو نظری ندارم چون مخالفم با کافی شاپ و واقعا هزینه اضافیه

الان ی مانتو کم کم 300 400 یه کافه رفتن با دوستا کمممممش 200  میشه تولد دوستاش هست پول تاکسی&nb ...

البته بگم اون ۲۵۰ رو برای یه دختربچه ۱۸ ساله گفتم.

وگرنه کسی که سنش بالاتره عقد کرده یا نامزده یا کاراموزی و سرکار میره و یا کلاسی چیزی میره قطعا حداقل ۲ میلیون یا بیشتر رو برای مخارج متفرقه ش نیاز داره