2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دورم خراسان رضوی...جو دانشگاه چجوریه؟فک کنم دخترا بیشتر چادرین نه😐

نه بابا همون زمان ما هم خیلیا مانتویی بودن.الان تازه پیشرفت کرده کلی ساختمون جدید ساختن.مطمین باش از شهر شما خیلیا قبول شدن.مثلا یادمه رشته اقتصاد عشتاد درصدشون خراسانی بودن.فقط شهر کوچیکه جایی برای تفریح و گردش نداره اما خدایی هم غذاشون خوب بود هم خوابگاه ها.البته من سال 91 بودم بعدش ی ترم کرمان مهمون شدم اما برگشتم خپابگاه ها داغون و قدیمی و کثیف یخچال تو راهرو...

همتا اسم خـودمه♥
پارکی...بوستانی...نداره؟

داره اما دانشگاه خارج شهره. و سرویس داره به شهر. هر ساعت. والا ما هر روز میرفتیم بیرون ی مسیر داره که مغازه اس میخوره به بازار هر روز میرفتیم بستنی و اش رشته اب انار و فست فود ..این مدل چیزا میخوردیم ی دوری  میزدیم حال و هوامون عوض میشد.پارک هم داره که کتابخونه دانشگاه قبلا اونجا بود الان فکر کنم توی خود دانشگاه کتابخونه ساختن.یکیکه از تهران بیاد یا مثلا شیراز سختشه وگرنه که همـن زندگی خوابگاهی و دوست و رفیقا خیلی خوش میگذره

همتا اسم خـودمه♥
نه بابا من که از یه شهر بزرگ رفتم واقعا اذیت شدم دپرس شدم چند بار تصمیم گرفتم انصراف بدم. تازه من را ...

واقعا😐اخه ته لیستمم بود😂کارنامه سبزم بیاد جایی قبول نشدم دیگه

واقعا😐اخه ته لیستمم بود😂کارنامه سبزم بیاد جایی قبول نشدم دیگه

برعکس من اشتباهی قبول شدم یعنی کد رشته اشتباه برام خورده بود شانس اوردم پیام نوری چیزی نبود بعدشم میتونستم شهرای دیگه برم یا حتی رشته های پایین تر تهران بخونم اما دوستایی که پیدا کردم خیلی دوست داشتم برنگشتم دیگه و به جرات خیلی دوره خوبی برام بود خیلی بهتر از ارشد و رشته بعدی که دوباره کارشناسی گرفتم

همتا اسم خـودمه♥

سلام من دانشجو بودم کلاس ما بیشتر خراسانی بودیم چن تا نکته یکی اینکه دوری راه رو در نظر بگیر ی حالت تنهایی البته بیشتر ترم اول دوم میگیری ولی خداییش همخوابگاهی هام استان کرمانی بودن خودم خراسانی واقعا دلم براشون تنگ شده خونگرم هستن