2777
2789
عنوان

بیاین بگین ببینم کنکور چی قبول شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 68 پست
من آزاد قبول شدم دولتی هم شدم به نظر شما کدوم رشته رو برم؟

حتما دولتی

به شرط اینکه غیرانتفاعی و پیام نور نباشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
حتما دولتی به شرط اینکه غیرانتفاعی و پیام نور نباشه

نه روزانه تبریز قبول شدم پیام نور و اینا اصلا نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه روزانه تبریز قبول شدم پیام نور و اینا اصلا نزدم

عالیه عزیزم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
من آزاد قبول شدم دولتی هم شدم به نظر شما کدوم رشته رو برم؟

عزیزم پاک کن اونو 

من تو نتم میزنم میگ ژنتیک زیر شاخه زیست ملکولیع اقا یکی اگ میدونه توضیح بده من تو رشتهاهم ندیدم ژنتیکو

عزیزم پاک کن اونو  من تو نتم میزنم میگ ژنتیک زیر شاخه زیست ملکولیع اقا یکی اگ میدونه توضیح بده ...

شما چی قبول شدی عزیزم؟

عزیزم پاک کن اونو  من تو نتم میزنم میگ ژنتیک زیر شاخه زیست ملکولیع اقا یکی اگ میدونه توضیح بده ...

ژنتیک یه رشته جدا هست