2777
2789
عنوان

بیاین بگین ببینم کنکور چی قبول شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنتیک آزاد تهران  شیمی که اگه برم گرایش دارویی میخوام بخونم دولتی تبریز

به سلامتی دولتی بخون

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
به سلامتی دولتی بخون

دولتی بهتره به نظر شما؟خواهشا راهنمایی کن خیلی دو دلم

ریاضی روزانه شهرمون بنظرتون خوبه؟

روزانه دولتی معلومه که خوبه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

روانشناسی تهران شرق 

کسی هست همین دانشگاه درس بخونه؟! 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

کارشناسیی؟اخه من ژنتیک ندیدم تو رشتها

بله عزیزم ببین زیست سلولی مولکولی با ژنتیک پزشکی و ژنتیک انسانی فرق داره

دولتی بهتره به نظر شما؟خواهشا راهنمایی کن خیلی دو دلم

حتما دولتی بهتره

روزانه و شبانه

نه پیام نور و غیر انتفاعی چون این دوتا یه جورایی همون آزاده

حتما دولتی بهتره روزانه و شبانه نه پیام نور و غیر انتفاعی چون این دوتا یه جورایی همون آزاده

من آزاد قبول شدم دولتی هم شدم به نظر شما کدوم رشته رو برم؟

روانشناسی تهران شرق  کسی هست همین دانشگاه درس بخونه؟!

به سلامتی