2777
2789

آیا؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا قبول شدی  من لیسانس مهندسی معماری دارم ولی حرفه ای رو نمیدونم از کجا اومده

دانشکده فنی حرفه ای دختران کاشان 

منم نمیدونم این حرفه ای از کجا اومده

راضی هستی از رشتت؟ 

ی توضیح کوتاهی میتونی راجب معماری بدی من هیچی ازش نمیدونم 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
من دارم الان کاردانی معماری  میخونم سال بعدش باید کاردانی به کارشناسی بخونم نوشته مهندسی حرفه ا ...

خودمم نمیدونم حرفه ای چیه

خیلی استرس دارم

رشته ی سختیه؟ 

سخت نیست  می‌دونی یکمی پیچیده هستش و شب بیداری زیاد داره البته که رشته ی شیرینی هستش  ول ...

مرسی عزیزم🥺

دانشکده فنی حرفه ای دختران کاشان  منم نمیدونم این حرفه ای از کجا اومده راضی هستی از رشتت؟&nbs ...

رشته ای هستش که باید واقعا علاقه داشته باشی 

میرسه یه روزایی که از ۱۰ صبح تا ۲ نصف شب پای لبتابی و حتی وقت نکردی موهاتو شونه کنی

موقع تحویل پروژه ها روزای سختی رو در پیش داری  کارت جوریه که حتی میلیمترم برات مهمه و ممکنه ولی کارت بخاطر یک میل پاک کنی و دوباره بکشی .اگه واقعا علاقه داشته باشی واست شیرین میشه

من علاقه نداشتم کسی ام اینارو بهم نگفت و دوستم نداشتم نصفه رها کنم امسال تموم شد درسم

بدون علاقه با معدل ۱۶

الان ۲۴ سالمه نمیدونم همون ارشد معماری بگیرم یا برم یه رشته دیگ

رشته ای هستش که باید واقعا علاقه داشته باشی  میرسه یه روزایی که از ۱۰ صبح تا ۲ نصف شب پای لبتا ...

من فقط میدونم ک ب ریاضی و هنر خیلی علاقه دارم 

مرسی از توضیح کاملت خیلی ممنونم😘

بنظرم رشته ی شیرینی هستش 

فقط یه سوال؟ مهندسی معماری با مهندسی حرفه ای معماری فرقی داره؟ 

رشته ای هستش که باید واقعا علاقه داشته باشی  میرسه یه روزایی که از ۱۰ صبح تا ۲ نصف شب پای لبتا ...

عزیزم انشالله موفق تر میشی 

اگه این رشته رو دوسش نداری ادامه نده ارشد رو چیز دیگه بخون چون باید دل خودت هم باشه دیگه 

یه سوال دیگه 

من لپ تاپم ماله 10 سال پیشه البته خوب کار میکنه هنگ و اینچیزا نداره اون زمان بهترین مدلش رو گرفتم، الان برای دانشگاه باید مدل جدید بگیرم یا همین اوکیه؟ 

مهندسی حرفه ای معماری در مقطع کارشناسی ناپیوسته ارایه میشه. سرفصل آن را دانشگاه علم و صنعت تبیین کرده در اصل همان تکنولوژی معماری قدیم هست کسانی که لیسانس مهندسی حرفه ای معماری می گیرند اگر مدرک کاردانی آنها معماری خالی باشه عنوانش به آنها مهر نظارت تا حداکثر پایه دو میدهند و مهر طراحی و اجرا نمیدهند به شرط آن که مدرک ارشد بگیرند کسانی هم که مدرک کاردانی انها زیر مجموعه معماری نباشه کلا هیچی نمیدهند نه نظارت و نه طراحی و نه اجرا در اصل باید ارشد بگیرند حتی با وجود مدرک کارشناسی ارشد هم بهشون مهر نظارت و طراحی حداکثر تا پایه ۲ میدهند.