2777
2789

سلام دوستان مهربون.

امروز یاده یه سوتی از خودم افتادم گفتم تعریف کنم بخندیم، و دوستان دیگه هم خاطرات و سوتی هاشونو بگن:

من شاغلم و شبا زود میخوابم، یه شب خونه خانواده همسر جان بودیم دیگه وقته خوابم رسیده بود، پدرشوهرم رفت تو اتاق نماز خوند و اومد بیرون و من تو چرت بودم یهو چرتم پاره شد و خیلی هول از جام بلند شدم و به پدر شوهرم به جای قبول باشه گفتم : باباجون عافیت باشه😂😂😂😂

بنده خدا پدرشوهرم یه لحظه موند آخه اتاقی که توش نماز میخوند حمام داشت یه نگاه به خودش کرد و گفت مرسی ( به جای قبول حق باشه )😂😂😂😂

یهو همسرم از خنده منفجر شد فقط اون قضیه رو فهمید، بهم گفت پاشو دیگه بریم خونه بخواب، خیلی از وقت خوابت گذشته، خلاصه که اینقدر همه خندیدن هنوزم اینو تعریف میکنن😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آنقدر درد دارم حسن ریوندی هم نمیتونه منو بخندونه

یه دختری‌ام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچه‌ای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!

خواهر زاده ام ۳ سالش بود ، رفتیم فروشگاه ، مثل فروشگاه های ال سی مثلا ، یه کفش برداشت از در بره بیرون تگ داشت کلی سر و صدا کرد ،خوشش اومد ، هیچ دیگه هر جوری میگرفتیمش باز در میرفت یه چیزی بر میدلشت می رفت جلو در فروشگاه که صدا بده آبرو نذاشت برامون ولی کلی هم خندیدیم آخر قپونی نگهش داشتیم تا خریدامون تموم شه

خواهر زاده ام ۳ سالش بود ، رفتیم فروشگاه ، مثل فروشگاه های ال سی مثلا ، یه کفش برداشت از در بره بیرو ...

وای بچه ها عالین عالی، پدر من از صدای بلند و سر و صدا خسته میشه خب ۷۰ سالشه، حالا بچه برادر ۴سالم اینو فهمیده فقط وقتی داره سر و صدا میکنه نگاهش به پدرمه که ببینه کلافه شده ادامه بده یا نه،😂😂😂😂😂😂