2777
2789

بخدا خستم 💔

منی که سه ماهه قهرم خونه پدرم ب این امید قهر کردم که شوهرم مجبور بشه خونه جدا بگیره 

ولی اون تا الان هیچ سراغی نگرفته حاظر شد جدا شه از من و دخترمون ولی ب زندگیمون سر و سامون نده 💔💔💔 بخاطر کی مادرش💔 آره درسته مادر تاج سره ولی من چی منی با هزارتا امید و آرزو ازدواج کردم منم دوس دارم خانم خونه خودم باشم 

حالا اگه مادرش خوب رفتار میکرد ب جهنم صبر میکردم تا خدا ی کاری کنه ولی صبرم لبریز شده بود خسته بودم از صبح تا شب مثل خدمتکار ی سفر نرفتم تا حالا ی دور دور نرفتم با شوهرم چرا باید تحمل کنم خدا💔💔

الآنم خونه پدرم همش میزنن تو سرم که شوهرت اگه یه زره دوست داشت سراغی می‌گرفت باشه بابا دوسم نداره مگه خودتون مجبورم نکردین باهاش ازدواج کنم 💔💔

دلم گرفته خیلی خیلییییییی 😭💔

لطفاً کسی که خسته شده از تایپیکام جواب نده حالم خوب نیس بیشتر ازین حالم و بد نکنین جایی ندارم حرف دلمو بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ پیشنهادی ندارم فقط میتونم برات دعا کنم😔

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خدا به دلش بندازه بیاد سراغتون تنها دعایی میتونم بکنم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خط اولو خوندم اومدم‌بگم اشتباه کردی . ادم عاقل وقتی قهر میکنه میره خونه پدرش که دیگه به هیچ عنوان قصد برگشت نداشته باشه . الان برگزدی عزت و‌احنرام خودتو له کردی و دیگه شوهرت واست تره هم خورد نمیکنه چون میفهمه تو برو‌ نیستی . پرو تر هم میشه 

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…

الهی خدا حال دلت رو خوب کنه و شوهرت سر عقل بیاد و زود زود دست پر بیاد پیشت و بگه داشتم خونه تهیه میکردم گفتم بزار سوپرایزت کنم این بود که سراغی ازتون نگرفتم

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر