2777
2789

این همه خیر به دیگران میرسونمولی دیگران به من خیرنمیرسونن تازه خوشحال میشن از بدبختی ام 

بخدا ریا نشه کارایی کردم که نگو

اصن سرم برا کار خیر درد میکنه 

ولی هشتم گرو نهم 

خدا هم عوض ام نمیده

چجوریه قانون دنیا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما کار خیر را برا خدا بکن به نیت خوشنودی خدا نه به نیت جبران بقیه. همیشه با خدا معامله کن منم چندساله دارم صلواتی بتونم‌هرکار خیری میکنم ولی جنان جوابم را دادن ولی من همیشه خدا را لحاظ میکنم حتی طرف بدی هم کنه من میگم‌ طرف حسابم خداست نه بنده .بعدم یه چیزی میگم‌ نعمت فقط مادی نیست من مستاجرم ماشین ندارم ولی شده نصف نون بدم کسی میدم نعمت های معنوی هم هست به چشم نمیاد همین خیرخواهی وخوش قلبی بزرگترین نعمت هست فکر میکنی کمه؟خیرخواهی وتوفیق کار خیر را خدا به هرکس نمیده طرف تو پول شنا میکنه ولی همسایه اش از فقر خودکشی میکنه خوب آیا ایشون اسمش انسان هست ؟دل بزرگ مهربونی خوش قلبی خیرخواهی وانسان بودن خودش بزرگترین نعمت هست که قابل قیاس با هیچ ثروتی نیست من خودم وسایل دست دوم تمیز لباس تمیز قابل مصرف جمع میکنم برا افراد  فقیر هفته قبل اسنپ گرفتم ببرم همسایه رویرو درو باز کرد کلی توهین کرد گفت خودت گدا گشنه ای بدبخت داری تو آشغالا غذا میخوری اون وقت داری لباس اینا جمع میکنی گم‌ شو از مجتمع برو اینجا را کردی خیریه پسره ۴۰ ساله بود مادرش هم کنارش داشت می‌خندید من سکوت کردم دلم شکست غرورم له شد ولی گفتم خدایا برا رضایت تو انجام میدم میخام‌ بگم‌ قلب بزرگ داشتن ثروت واقعی هست نه پول دار بودن شما م به خودت افتخار کن وهمیشه با خدا معامله کن عزیزم 

عزیزم شما کار خیر را برا خدا بکن به نیت خوشنودی خدا نه به نیت جبران بقیه. همیشه با خدا معامله کن منم ...

چقدر قشنگ بیان کردین ولی کاش خدا مادی جبران میکرد ک دست آدم جلو کسی دراز نبود دشمن شاد نمیشدیم