2777
2789

سلام 

من دختر خالم هم سنیم تقریبا اونا وضع مالیشون توپ توپه ولی ما نه هشتمون گرو نهمونه 

حالا اینا سه چهار روز پیش اومدن خونمون و من فهمیدم طلا خریدن انقد یعنی من عصبی شدم داشتم از حسودی میترکیدم ولی به رو خودم نمی اوردم فقط از درون داغون شدم اینم بگم خونوادم وقتی بچه بودم هی منو با اون مقایسه میکردن از نظر چادر پوشیدن اون و...که دیگه جرأت نمیکنند این کار بکنن چون منم بدجور تیکه میندازم دست خودم نیست 

تعریف از خود نباشه من از اون یه سر گردن بالاترم مدرسه نمونه دولتی قبول شدم، آشپزی و کار خونه بلدم ولی اون دست به سیاهو سفیدم نمیزنه

ولی چیکار کنم با این حسادت لعنتی  

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

از اون موقع تا الان همش یادم میفته و عصبی میشم

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب ازش یه سر و گردن بالاتری بعد بهش حسودیت میشه 😐 چرا همه کاربرا نینی سایت از بقیه بهترن😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

هنوز سنت کمه قدرت درک بعضی چیزا واقعا ازت توقع نداریم 

ولی بذار یچی بهت بگم قدیمیا میگفتن خدا به آدمای بی دست و پا همچی میده چون میدونه اگه نده توان کار ندارن و از گرسنگی میمیرن

عزیزدلم آیندت بساز آرزوهات و اونایی که دوست داری رو به دست بیار وقتی از خودت باشه خیلی لذت بخشه 

موفقیت چشمگیر تر از پز دادن با ثروت خانوادگیه

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
چه جالب ازش یه سر و گردن بالاتری بعد بهش حسودیت میشه 😐 چرا همه کاربرا نینی سایت از بقیه بهترن😂

منکه گفتم تعریف از خود نباشه 

بعدم خونوادم هی منو تو بچگیم با اون مقایسه میکردن منم

سعی کردم از اون بهتر باشم ولی قضیه طلا منو دیوونه کرده

هنوز سنت کمه قدرت درک بعضی چیزا واقعا ازت توقع نداریم  ولی بذار یچی بهت بگم قدیمیا میگفتن خ ...

یکدوم از سختی هایی که من کشیدمو اون نکشیده 

بی پولی ورشکستگی گریه و غصه خونوادم و...

شاید سنم کم باشه ولی به اندازه کافی سرد و گرم روزگار رو چشیدم 

یکدوم از سختی هایی که من کشیدمو اون نکشیده  بی پولی ورشکستگی گریه و غصه خونوادم و... شاید سنم ...

خیلیم خوبه خانوادت درک میکنی شرایط میفهمی از این بچه های سوسول نیستی تو جامعه راحت میتونی قدعلم کنی 

انشالله بتونی آیندت خوب بسازی

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

نباید خالم قضیه طلا خریدنو بهمون میگفت 

داغون شدم

خیلیم خوبه خانوادت درک میکنی شرایط میفهمی از این بچه های سوسول نیستی تو جامعه راحت میتونی قدعلم کنی& ...

ممنون خدا از دهنت بشنوه