2777
2789
عنوان

نوزادم برا شیرشب بیدار نمیشه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 6680 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانشم.من دوس دارم بیدار شه شیر بخواد😁

برو خداتو شکر کن بابا

دختر من تا دو سالگیش ک از شیر گرفتم بیدار میشد،انقد هم جیغو داد میزد ک

تا پنج ماهگی هم تا خود صب گریه میکرد

وااای خدا چ روزایی رو گذروندم من

الان یادش میفتم بدنم میلرزه  

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
خیلی نگرانشم.من دوس دارم بیدار شه شیر بخواد😁

عزیزم .میدونم چی میگی مادر یعنی همین . همش نگرانیم و این ادامه دار تا بزرگ شن و ازدواج کنن و ...

اما در حقیقت اون اگر گرسنه باشه بیدار میشه . من خیلی این طوری دیدم حتما قبلش خوب سیر میشه و با خیال راحت می‌خوابه.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

شب قبل خواب یه پستانک پر شیره انگور خوب بهش بده بخوره. در طول روز هر یه ساعت بهش شیر بده. چهار ماه رو که پر کرد غذا رو آروم آروم شروع کن ، از مقدار خیلی کم. اول یه قاشق مرباخوری، بعد کم کم زیاد کن تا یه کاسه. تا شش ماهگی فقط یه وعده بده.

زرده تخم بلدرچین رو با یه کم شکر بعد چهار ماه، خام بهش بده

اصلا نگران نباش. فقط اگه تونستی یه بار نصفه شب سینه رو بذار دهنش، نشد ولش کن. همون شیره انگور بدی عالیه. سریع تپل میشه. اگه انجیر سم نخورده و گاز نخورده پیدا کردی چند تا آب بریز صبح تا شب. شب از صافی رد کن و تفاله رو محکم توی پارچه فشار بده لعاب بندازه. یه شب شیره بده یه شب آب انجیر. جوری معدش کار کنه و تپل شه که باور نکنی. اینایی که گفتم جایگزین شیر مادرت. و بسیار مقوی تر. من سر بچه دومم انجام دادم. چنان بدن قوی داره که خدا می دونه. ولی سر پسر اولم فقط شیر. خیلی ضعیفه

عزیزم .میدونم چی میگی مادر یعنی همین . همش نگرانیم و این ادامه دار تا بزرگ شن و ازدواج کنن و ... ام ...

درسته اما دخترم چون شیر خشکیه هر دوساعت۶۰سی سی مبخوره.اخرشبم نهایت۹۰تا بخوره.اما تا صبح میسه حدود۷ساعت ک  شیر نخورده.ینی باید قبل خواب حداقل۲۰۰تا بخوره ک تا ۷سیر نگهش داره.نمیدونم چجوریاس

عزیزم الان ک دوماهشه اشکال نداره اینارو بدم؟

نه عزیزم. ولی شیره انگور اصل و خوب، اونم انجیر ارگانیک. انجیر که اگه بذاری بیرون یخچال کرم بزنه، انجیر گاز نخورده هست. اگه گفت بیرون یخچال خراب نمیشه، به درد نمیخوره. از این فروشگاههای طب سنتی و سلامت میتونی بخری. 

شیره انگور و زرده بلدرچین رو متخصص اطفال به دو تا از دوستام گفته بود

آب انجیر هم یه روستایی نزدیکامون هست که کلا به جای شیر خشک آب انجیر میدن. حالا تو میتونی تا چهار ماهگی فقط شیره بدی. چهار ماه به بعد آب انجیر هم بدی

درسته اما دخترم چون شیر خشکیه هر دوساعت۶۰سی سی مبخوره.اخرشبم نهایت۹۰تا بخوره.اما تا صبح میسه حدود۷سا ...

من فکر کردم شیر خودت میخوره. حالا که شیر خشکیه حتتتتتتتتتما آب انجیر و شیره بده و از چهارماهگی غذا خور کن. از شش ماهگی هم مغز بادام سفید شده رو پودر کن و یه قاشق پر بریز تو یه لیوان آب جوش و بذار چند ساعت بمونه. بعد بریز تو مخلوط کن و حسابی بزن. بع از صافی رد کن و بده بخوره. اینایی که گفتم رو آروم آروم جایگزین شیرخشک کن. انجیر و بادام استخونهاش رو مثل فولاد میکنه. بعد یه سال هم به شیربادامش عسل بزن. الان با نبات شیرین کن.

شیره رو همینجوری رقیق بهش بدم؟یا با اب مخلوط کنم

مگه بچه ت تحت نظر متخصص اطفال نیست؟ حتمننننن با دکتر بچه ت مشورت کن... می دونی چقد نوزاد بخاطر این تجویزای طب سنتی تو بیمارستان بستری ان؟ عزیزم عهد دقیانوس نیست .قبل هر کار با دکتر بچه ت مشورت کن

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
شیره رو همینجوری رقیق بهش بدم؟یا با اب مخلوط کنم

جدی میخوای بدی؟؟؟؟؟؟ 

برو از دکترش این سوالا بپرس اخه ! 

بچه ای که نه گریه الکی میکنه راحت میخوابه چه مشکلی داره سب بخوابه والا شانس داری نمیدونم چرا خدا از این شانسا به ما نداد حتما سیره که بیدار نمیشه ! بیمارم نیست! وزنم تا ۵ و ۶ که شد با غذا میگیره