2777
2789
عنوان

نوزادم برا شیرشب بیدار نمیشه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 6684 بازدید | 40 پست
شیره رو همینجوری رقیق بهش بدم؟یا با اب مخلوط کنم

شیره رو با آب شربت کن. دقیقا همون جوری که خودت طعمی رو دوست داری.

اگه این کارهایی که گفتم بکنی، این سه تا مورد شیره و انجیر و بادام کامل جای شیر خشکی رو میگیره و با وعده غذایی میتونی کامل شیر خشک رو کنار بذاری

من متاسفانه بچه اولم رو با نظر پزشک و با شیر که تازه شیر خودم بود بزرگ کردم و هیچی اضافه ندادم. خیلی ضعیفه

ولی دومی رو با این چیزا بزرگ کردم جوری که نه ماهگی صبح میذاشتم تا شب که برمی گشتم شیر نمی خ است. ماشاالله بدنش ماهیچه ی خالیه. خیلی قوی و سرحاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیره رو با آب شربت کن. دقیقا همون جوری که خودت طعمی رو دوست داری. اگه این کارهایی که گفتم بکنی، این ...

سلام گلم دخترم ۲سالشه خیلییی ضعیف و لاغره چی بهش بدم

پسرمم ۶ماهشه با وزن ۴کیلو دنیا اومده اما الان ببینی فک نمیکنی ک تپل بوده بسکه لاغر شده چی بهش بدم

شب شیر نخوره بهتره.اما دکتر گف بچه رو بیدار نکن برا شیر خودش پا میشه

این بچش نی نیه خیلی کوچولوعه هر دو ساعت باید شیر بخوره وگرنه ممکنه افت قند پیدا کنه🥺

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

خیلی نگرانشم.من دوس دارم بیدار شه شیر بخواد😁

پسرم یک سالشه شبا چندبار شیرمیخوره منم میگم قبل خواب غذای درست حسابی بخوره کم شیر بخوره

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

اسی توروخدا به حرفای اینجا گوش نده اکثرا علم ندارن و رو هوا حرف میزنن 

اوندفعه یکی رو دیدم به خانم باردار گفته بود عنبرنسا دود بده واسه عفونت خانومه اومده بود بهش گفت تا اینکارو کردم خونریزی کردم بچه سقط شد چون خیلیی چیزا تو بارداری و شیردهی ممنوعه، فقط تجویز پزشک اونم متخصص

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

این بچش نی نیه خیلی کوچولوعه هر دو ساعت باید شیر بخوره وگرنه ممکنه افت قند پیدا کنه🥺

تا دو هفته اول افت قند پیدا میکنن

اگر اینقد کوچیکه سینه رو ک بزاری نزدیک دهنش بو میکنه و میخوره

سلام گلم دخترم ۲سالشه خیلییی ضعیف و لاغره چی بهش بدم پسرمم ۶ماهشه با وزن ۴کیلو دنیا اومده اما الان ...

عزیزم پیام هام به اسی رو کامل بخون. در مورد شیره و آب انجیر و بادام

سویق کودک هم عالیه

صبح ناشتا بهشون جوشانده بارهنگ و خاک شیر بده

به کوچیکه دونه ها رو نده و با نبات شیرین کن

به بزرگه کامل بده و با عسل شیرین کن