2777
2789
عنوان

سلام عزیزان.من تو اتاقم دوتا همکار دارم که هر دو هم سابقه هستن ۷سال

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 25 پست
دیروز که رفتم بالا اومدم پایین دیدم پچ پچ می‌کردند تا من اومدم قطع کردن .دلم یه جوری شدش

اصلا بها نده

همش با خودت تکرار کن در شآن من نیس باهاشون تو این بحثا شرکت کنم

حتما یه چیزی در شما دیدن که اینکارو میکنن ناشی از حسادتشونه

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
نذار پیشت غیبت کنن حرف عوض کن بگو خوشم نمیاد

آخه می‌دونی عزیزم این خانم زیرآب منو زده بودن این آقا رفتن و گفتن نه حرف ایشون صحیح نیست.منم چند باری با حالت درد و دل از رفتار این خانم پیششون گله و شکایت کردم.دیگه این آقا گفتن شما کاری هستینو و فلانو دیروز رفتم بالا اومدم دیدم پچ  میکردن تا اومدم قطع کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بها نده همش با خودت تکرار کن در شآن من نیس باهاشون تو این بحثا شرکت کنم حتما یه چیزی در شما د ...

ممنونم گلم.والا این آقا اینقدر صادقانه به ظاهر باهام صحبت میکرد اصلا فکرم خطور نمی‌کرد که داره زیر ورو می‌کشه.این آقا میگه مخالف رفتن من به سازمانه چون من کاری هستم و دوست نداره منو از دست بده؟به نظرتون از حسادته.چون سازمان به من گفته بیام اونجا

ممنونم گلم.والا این آقا اینقدر صادقانه به ظاهر باهام صحبت میکرد اصلا فکرم خطور نمی‌کرد که داره زیر و ...

بنظرم هرجور براتون بهتره همون کارو انجام بده یه مدت فکر کن و بعد جواب بده

کاری به حرف اون اقا نداشته باش

مناسفانه محیط کاری مون همینجوریه مخصوصا اگه یه خانم بخواد پیشرفت کنه کلی سنگ میندازن زیرپاش

فقط حواست باشه و اصلا به حرف شخص خاصی گوش نده

بنظرم هرجور براتون بهتره همون کارو انجام بده یه مدت فکر کن و بعد جواب بده کاری به حرف اون اقا نداشت ...

والا تو محیط کاریش به اینجا آمیخته شدن الان و قلق کارهامون می‌دونم اما یه آقای همکارهمش نگاه داره انگار بهم.اونروز کسی تو اتاق نبود اومده بود می‌گفت من به مدیر گفتم اگه خانم فلانی گذاشتین بره منم پشت بندش بفرستید.چیزی نگفتم و نشستم.به نظرتون این رفتار رها ناشی از چیه؟از خسادته یا بیشغوریه.و اینکه خب سازمان مافوق اداره جات استانه .به نظرتون بهتر نیست؟

والا تو محیط کاریش به اینجا آمیخته شدن الان و قلق کارهامون می‌دونم اما یه آقای همکارهمش نگاه داره ان ...

من الان مدیریت شهرستان خدمت میکنم ولی خب الان میگن سازمان بیا

والا تو محیط کاریش به اینجا آمیخته شدن الان و قلق کارهامون می‌دونم اما یه آقای همکارهمش نگاه داره ان ...

خب اگه جای پیشرفت داره بنظرم حتما برو سازمان

خب اگه جای پیشرفت داره بنظرم حتما برو سازمان

ممنونم.عزیزم شما اگه کسی بهتون بگه به مدیر گفتم اگه خانم فلانی بره منم باید بفرستید برم چه برداشتی میکنید؟بعد گفت من از کجا همکاری مثل شما پیدا بکنم؟اصلا پیدا نمیشه و ....

ممنونم.عزیزم شما اگه کسی بهتون بگه به مدیر گفتم اگه خانم فلانی بره منم باید بفرستید برم چه برداشتی م ...

نمیدونم والا بستگی به طرف داره

ایا واقعا صادق باشه یا دورو؟

شایدم نظری داره. مجرده؟😂

نمیدونم والا بستگی به طرف داره ایا واقعا صادق باشه یا دورو؟ شایدم نظری داره. مجرده؟😂

همیشه با ارباب رجوع دعوا داره که میگی من دروغ میگم.یعنی همیشه خودشو صادق نشون میده.تورو خدا بگو منظور ش چبه؟اگه فهمیدی