2777
2789

ما از زمان پدر خدابیامرزم یه دوست خانوادگی داریم که خیلی باهاشون خوش بودیم و بعد فوت پدرم هم باز رفت و آمد داشتیم .. اما اخیرا عروسمون رفته غیبت ما رو پیششون کرده و اونا کمی از ما فاصله گرفتن.. من نمیگم ما بی گناهیم اما عروسمون هم مظلوم نیست.. خیلی حرف ب حرف میرسونه و دو بهم زنه . کللللللی دعوا انداخته تا حالا تو خونمون . 

حالا اون روزی اومده بود خونمون فهمید قراره من و مامانم با مادرشوهرم اینا بریم کربلا ..منم ی تعارف بهش زدم حالا میگه میام با پدرومادرم هم میام. میترسم جلو مادرشوهرم اینا نیش بزنه آتو بده دستشون بی ارزشم کنه ..از طرفی فرصتی بود برای مادرم ک بریم کربلا چون پدرم ک نیست با کی میخواد بره .. چیکار کنم 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان داشتم میگفتم چه شانس گندی داشتم بااینکه بی زبونم گیر این پدرشوهر مادرشوهر بیمار روحی افتادم که از آروم بودنم همش سو استفاده میکنن بااینکه کاری بهشون ندارم اذیتم میکنن دست از سر زندگیم بر نمیدارن . کاش یکی مثل عروس شما گیرشون میفتاد ادبشون میکرد . همیشه برعکسه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

همونجوری که با زبونش رابطتتونو شکرآب کرده با زبون نرم بهش بگو مثلا زهرا جون من یه تعارف زدم تو چه زود ازخداخواسته بودی

خواستی بری با پدرمادرخودت سوا برو...ما میخوایم سوا بریم مادرشوهرم پیشت راحت نیس

یکم تمرین کنین رک باشین..رک بودن همیشه دلیل بر دعوا کردن نیس

اگر عروستون ناراحتم بشه بهترازاینه پیش خانواده شوهرت یه زِری بزنه 

خودت جمش کن.نذار بیاد رک بهش بگو شوهرم راضی نیس میگه فقط مامانت باشه با مامان خودم

بعدا هم به داداشت یواشکی بگو عمدا گفتی چون پنافع خودت با زبون زنش به خطر میوفتاده

محکم باش اسی

من کپ همین عروسو دیدم ت  خانواده دوستم.روز عروسی خواهرشوهرش رفته بود به مادرشوهره گفته بود مبارکه امشب عروسی پسرته ولی دلم میسوزه از امشب بجای پدرمادرش دعواهاش باتوخواهد بود حاج خانوم

به دروغ گفته بوده خووهرشوهرم یعنی عروس خانوم هرروز با پدرو مادرش گیسو گیس کشی داره درحالیکه فقط یکبار این مادرو دختر باهم‌بحث کردن اونم سر کلاس پیانو بوده و تمام

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
اخه از هر چیزی ی دعوا درست میکنه ترسیدم بگه ی کلمه ب من نمیگن. فک میکردم داداشم نذاره بیاد اما داداش ...

دعوا هم میکرد بهش میگفتی عزیزم یه سفر خصوصی بود 

دلت میخواد با پدر مادرخودت برو با همسرت برو

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
همونجوری که با زبونش رابطتتونو شکرآب کرده با زبون نرم بهش بگو مثلا زهرا جون من یه تعارف زدم تو چه زو ...

قربون دهنت .. دهنمو بسته .. میخوام نرم میترسم بره با مادرشوهرم غیبتمو کنه. میخوام برم نمیشه. اما میدونم اگه اینا رو بگم داداشم دیگه تو روم نگا نمیکنه. این عروسمون با هر کی بچرخیم و این باشه یه گندی تو روابطمون میزنه

قربون دهنت .. دهنمو بسته .. میخوام نرم میترسم بره با مادرشوهرم غیبتمو کنه. میخوام برم نمیشه. اما مید ...

پس چیزی ب عروستون نگو زنگ بزن به دهداشت بگو مخالفت کنه

بگو یاخودت یکاری لکن یا خودم‌توروس زنت میگم نیا

بگو اگه محبت خواهرو برادریمون برای توهم مهمه خودت جمعش کن

ولی اسی تلاش کن همینجوری نشین

پس چیزی ب عروستون نگو زنگ بزن به دهداشت بگو مخالفت کنه بگو یاخودت یکاری لکن یا خودم‌توروس زنت میگم ...

ن داداشم طرف زنشه.. فقط باید از سمت مادرشوهرم کنسلش کنم .. داداشم طوری نیست بشه باهاش درد و دل کرد 😔😔😔

از سمت مادرشوهرش کنسل کن و تاریخ رو عوض کن.سری بعد یک روز قبل رفتن بگو با اجازه .خدانگهدار.گله هم کرد بگو سفر زیارتی که‌گله نداره.در کربلا رو هم نبستن.شما هم با هر کی دوست داری برو.وقتی کسی فتنه هست باید روابطتان رو باهاش به حداقل برسونی.ناراحت هم نباش یه درس گرفتی که دیگه کاراتو بی سر و صدا بکنی

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺