2777
2789

فردا جلسه اولیا گذاشتن واسه مدرسه پسرم ،سوالم اینه که چه لباسی بپوشم،منظورم اینه مثلا سال بپوشم؟آرایش نکنم؟مانتو حلوباز بپوشم یا پوشیده،پسرم کلاس اولیه

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اول از همه یه لباس خوشگل بپوش با یه ارایش ملایم

بعد معلم از شما میخواد یه خانم فعال نماینده ی کلاس بشه اگه وقتت آزاده که قبول کن ولی تا آخر سال خیلی اذیت میشی چون خودمم نماینده میشم

شما اول از همه یه لباس خوشگل بپوش با یه ارایش ملایم بعد معلم از شما میخواد یه خانم فعال نماینده ی ک ...

مرسی عزیزم نماینده چه کارایی باید انجام بده؟

مرسی عزیزم نماینده چه کارایی باید انجام بده؟

نماینده واسه جشنها و مراسما از مادرا پول میگیره همه وسایل رو تهیه میکنه و جشنو برگزار میکنه معلم ازش میخواد واسه این که کلاس بی رو ح نباشه تزیین های حروف الفبا درست کنه هر درسی که معلم میده نماینده باید کاردستیشو بیاره مثلا درس  «س» نماینده باید از مادرا پول بگیره به تعداد دانش آموزان سیب بگیره خوشگل تزیینش کنه ببره مدرسه

نماینده واسه جشنها و مراسما از مادرا پول میگیره همه وسایل رو تهیه میکنه و جشنو برگزار میکنه معلم ازش ...

وای پس من بچه کوچیک دارم نمیتونم

طرف ما هر کی تیپ میزنه بزور نمایندش میکنن😂😂

وای کلی خندیدم باشه پس زیاد تندش نمیکنم،ممنون از تجربه آن میخواستم برم نماینده بشم دیگه بیخیال شدم😬😆😆🤣🤣