2777
2789

سلام خانوما توروخدا قضاوت نکنید و شروع نکنید به تیکه انداختن لطفا گزارش نزنید کمک کنید

من الان هشت هفتس که باردارم چند تا دکتر رفتم کمک نکردن توروخدا یه راهی بگید که بتونم سقط کنم هنوز که قلب بچه تشکیل نشده من واقعا الان شرایطشو ندارم بخدا من تنبلی تخمدان داشتم حالا حالا ها حامله نمی‌شدم نمی‌دونم چطوری شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو با خدای اون بچه در ننداز عزیزم مطمئن باش اومدن اون بچه حرکتی داشته

خدا شاهده تا الان دست دست کردم دلم نیومده بخدا دارم با گریه این پیامو می‌نویسم چیکار کنم ک شرایطشو ندارم قربون خدا برم چرا الان باید بهمون بچه میداد

خوب اگه عقدین زود مراسمی بگیرین برین سره زندگیتون هیچ کسی هم نمی‌فهمه

نمیشه متاسفانه می‌خواستیم این کارو انجام بدیم تا یک ماه دو ماه دیگه مراسم بگیریم ولی من هنوز جهیزیه ام تکمیل نیست خانوادم پول نقد ندارن

خدا شاهده تا الان دست دست کردم دلم نیومده بخدا دارم با گریه این پیامو می‌نویسم چیکار کنم ک شرایطشو ن ...

چون جلو خودتو نگرفتی الآنم شده دیگه شوهرت چی میگه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون جلو خودتو نگرفتی الآنم شده دیگه شوهرت چی میگه

عزیزم اصلا بحث اینا نیست من تو شرایطی حامله شدم که غیر ممکن بود چون تنبلی تخمدان داشتم کلا پریودام خیلی کم بود چند ماه پریود نمیشدم

سقط باعث خیلی آسیب به بدن خانم میشه 

من نمیگم 

متخصص زنان میگن 

اگر دیگه کلا باردار نشدین چی 

در ضمن من راهی نمیدونم برای سقط 

بدون جشن با همون مقدار جهیزیه برین خونتون 

نگران حرف مردم هستین؟ 

این ملت تو زندگی خودشون موندن 

بعدم به کسی چه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

سقط باعث خیلی آسیب به بدن خانم میشه من نمیگم متخصص زنان میگن اگر دیگه کلا باردار نشدین چی در ضمن من ...

عزیزم اول زندگیمون با این همه قسط من نگران اینم نتونیم برای بچه همه چیز و تامین کنیم من نمی‌خوام جلو بچه ام شرمنده باشم