2777
2789
عنوان

در انتظار نتایج فسیل شدیمم 🧑‍🦼💀

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو تاپیک یکی مونده به آخرم کامل توضیح دادم عزیزم برو بخون

انتخاب رشته کردی  ؟ بنظرم اگه چیز خوبی آوردی حتما برو، اگه هزینه آزاد داری برو آزاد، پشت نمون، چون امسالم نخوندی، سال دیگه مطمئنی میخونی ؟ 

عزیزم من امسال ۵هزار شدم میخواستم بمونم بخونم، دیدم بمونم اینا سریع میدنم شوهر، دست پسرداییم، ک برم 

میخوام هرچی قبول شدم برم، اول ببین شرایط موندن داری بعد بمون.. ❤️❤️

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨
انتخاب رشته کردی  ؟ بنظرم اگه چیز خوبی آوردی حتما برو، اگه هزینه آزاد داری برو آزاد، پشت نمون، ...

میدونی فقط یه رشته انتخاب کردم و یه دانشگاه که واقعا بعیده قبول شم چون اون رشته فقط ۱۰ نفر ظرفیت داره تو کل ایران😁 گفتار درمانی تبریز انتخاب کردم. پول آزاد رو داریم اما واقعیت اون رشته هایی که دلم میخواد رو با آزادم نمی تونم برم متاسفانه...

اینکه بتونم بخونم یا نه رو نمی دونم اما خب امسالم گزینه ی روی میز چندانی نداشتم چاره نداشتم که بمونم... هوشبری و پرستاری اینا رو اصلا دوس ندارم. فرهنگیانم خوشم نمیاد 

عزیزم ایشالا قبول بشی❤️ همه جارو زدی ؟ 

ر

اررره بنظرت قبول میشم ؟! شهرستان زدم 

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
میدونی فقط یه رشته انتخاب کردم و یه دانشگاه که واقعا بعیده قبول شم چون اون رشته فقط ۱۰ نفر ظرفیت دار ...

رتبه ت چند شد مگه 

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
صفحه پیش گفتم

خوبه رتبه ت