2777
2789
عنوان

در انتظار نتایج فسیل شدیمم 🧑‍🦼💀

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی فقط یه رشته انتخاب کردم و یه دانشگاه که واقعا بعیده قبول شم چون اون رشته فقط ۱۰ نفر ظرفیت دار ...

اگه خانوادت حمایتت میکنن و مطمئنی ک میخونی بمون 

نگو دوست ندارم، خیلییی ها میرن رشته هایی ک دوست ندارن الان، چیکار کنیم دیگه، از هیچی بهتره، برو تو محیط کارشون قشنگ ببین شاید علاقه مند شدی، منم اول فرهنگیان دوست نداشتم، الان خیلی دوست دارم بیارم 😍چون بهتر از اینه بمونم و هیچی نیارم بعدا.... از طرفی میتونم مستقل بشم از همین اول... 

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨
ان شالله خوشبخت بشی ولی با چشم باز انتخاب کن

مرسی عززیزم، همچنين 😍😍با چشم باز میخوام انتخاب کنم وگرنه همون 9سالگیم میدادنم شوهر 🥺😂😂😍

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨
اگه خانوادت حمایتت میکنن و مطمئنی ک میخونی بمون  نگو دوست ندارم، خیلییی ها میرن رشته هایی ک دو ...

خانواده ۱۰۰ درصد حمایت میکنن از بابت خودم ۱۰۰ درصد مطمئن نیستم ولی تلاشمو میکنم. بعدشم روحیات هر کی با اون یکی متفاوته من مستقل شدنو خیلی دوس دارم اما بیکاری رو به شغلی که دوس ندارم ترجیح میدم. بابام میگه اگه دوس داشتی برو یه مهارت یاد بگیر منم برات سرمایه میذارم برو کار کن واسه خودت... خودمم فکر میکنم اینطوری برام بهتره تا اینکه ۳۰ سال برم سر کاری که دوسش ندارم. پدر و مادر و برادرم همگی معلم ان و واقعیت های این شغلو میشناسم برا همین دوسش ندارم💔

خب به رشته های دلخواه من نمیرسونه من دوس ندارم هر رشته ای بخونم

منم تا همین هفته پیش همینو میگفتم، الا بلا دندون، ولی دیدم نه خودم نه خانوادم کشش پشت کنکورو نداریم، از طرفی من امسال نخوندم سال بعدم نمیخونم... اگه میموندم هم مطمئن بودم میدنم شوهر دیگه نمیتونم درس بخونم و همینم نمیارم، سبک سنگین کردم، دیدم اینم زیاد بد نیست و دوسش دارم، بابامم خیلی دوست داره، میخوام مایع افتخارش بشم😍❤️اینجا خیلییی فرهنگیان طرفدار داره، ما همه بچه های کلاسمون فرهنگیان میخوان با اینکه تجربی هستیم،، برا همین رقابتش خیلی زیااده، مثلا من با 5هزار مطمئن نیستم بیارم، دوستام با 7هزار دعوت نشدن به مصاحبه 🥺❤️

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨
منم تا همین هفته پیش همینو میگفتم، الا بلا دندون، ولی دیدم نه خودم نه خانوادم کشش پشت کنکورو نداریم، ...

موفق باشی عزیزم ولی تو یه انسان مستقلی یعنی چی که میدنم شوهر؟ بحث آینده ته ها نباید کوتاه بیای باید با میل خودت ازدواج کنی

خانواده ۱۰۰ درصد حمایت میکنن از بابت خودم ۱۰۰ درصد مطمئن نیستم ولی تلاشمو میکنم. بعدشم روحیات هر کی ...

اگه تو دوراهی هستی برو یجایی با خدا حرف بزن تا مسیر درستو بزاره جلوت، منم باهاش حرف زدم یهو مهر این رشته به دلم افتاد، بهش گفتم هرکدوم به صلاحمه و خوشبختم باهاش، بهم نشون بده، الان واقعا دعا میکنم قبول شم ... ❤️

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨
موفق باشی عزیزم ولی تو یه انسان مستقلی یعنی چی که میدنم شوهر؟ بحث آینده ته ها نباید کوتاه بیای باید ...

ما اینجا حرف خانواده خیلی مهمه برای بچه ها، از طرفی دخترداییمم موند پشت کنکور، سریع دادنش شوهر، میدونستم به سرنوشت اون ممکنه دچار شم اگه بمونم ، چون وقتی پشت کنکوری انقد تو گوشت میخونن تا قبول کنی.. از طرفی مطمئن نبودم ک واقعا میخونم... 

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨