2777
2789
عنوان

در انتظار نتایج فسیل شدیمم 🧑‍🦼💀

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن نمیدونم کی گفته یکشنبه و دوشنبه میاد منبع خبر موثق نبود یه خبر احتمالی بود الانم سنجش خودش گف ...

سنجش همشششش الکی میگه یهو غافلگیر می‌کنه یکشه و دوشنبه رو سنجش گفته بود خبرشون 😑

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

بیچاره ما...💔💔💔🖤

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯
۹k منطقه سه رتبه در زیر گروه یکم ۱۵k😐

اووو ان شاءالله بیاری چی میخوای 

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
خودت رتبت چنده استارتر؟  

۲۸ هزار منطقه ۲ تجربی. پرستاری آزاد میخوام 

تو هم تاپیکای خواستگار و پسر دایی و...😆❤

نهههههه😓😓😂❤️ من اگه رشته ای ک میخوامو قبول شم خیالم راحت شه، تا عید میخوام شوهر کنم، تا عید دیگه هم بچه اولمو بیارم 😓😓❤️ 

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨
نهههههه😓😓😂❤️ من اگه رشته ای ک میخوامو قبول شم خیالم راحت شه، تا عید میخوام شوهر کنم، تا عید دیگه ...

جدی میگی؟؟

مگه چند سالته آخه💔💔 من که اصلا دوس ندارم ازدواج کنم😐