2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد

1257 بازدید | 64 پست

سلام دوستان من با ی پسری یکساله ک دوستم و خانواده ها همه درجریانن و قصدمون ازدواجه الان بعد یکسال سروکله دوست دختر سابقش ک بقول خودش نامزد داره پیدا شده و به یکی از فامیلامون ک هم محلیشون میشه گفته که دوست پسر من همزمان با من با اونم بوده و اسفندماه وقتی فهمیده منم تو رابطشونم از دوست پسرم جدا شده و کلی حرف ک پسره هیلی بده و دست به زن داره و خانوادش خرابن زده و مارو ترسونده از این طرف دوست پسرم و خانوادشم میگن ک دروع میگ و میخواد زندگیتونو خراب کنه من به دوست پسرم گفتم ک باید پرینت خطشو بگیره و اونم قبول کرده اما بازم سردرگمم ک جیکار کنم دارم دیوونه میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ میخاد پرینت خط بگیره ک دیگ ینی پاکه 

ینی نمیتونه شمارشو پاک کنه یا پول بده پاک کنن؟؟خسته شدم بخدا هی مامانم میگ زیرپا لهت کرده خاک تو سرت خیلی دارم اذیت میشم همش میگم نکنه دستکاری کنه ک منو گول بزنه

توقع نداشتی ک اون تعریف کنه عقل خودت چی میگه  و اینکه زشته ک گفتی پرینت بگیره

اخه نشونی داده ک مثلا عروسی ک رفته با اون بوده یا اینک از شهری ک رفتن خبر داشته دوست پسرمم میگ مامانم گفته ک ما اوندیم این شهر با خانواده دختره(یعنی من)آشنا بشه و دست از سر پسرم بردار.نمیدونم واقعا چیو باور کنم

ینی نمیتونه شمارشو پاک کنه یا پول بده پاک کنن؟؟خسته شدم بخدا هی مامانم میگ زیرپا لهت کرده خاک تو سرت ...

اگه میخواست بهت خوبی کنه و تو رو آگاه کنه چرا همون اول بی سر و صدا رفته حالا دلش برای شما سوخته؟؟!!

بیشتر میاد که از سر حسادت گفته باشه ولی عجله نکن یه عمر زندگیه ریسک نکن فعلا نه نامزدی رسمی نه عقد ت ...

برای همینم ازش پرینت خط خواستم ولی مامانم کلافم گرده هی بد میگ پشت سرش با اینک هیجی مشخص نیست هنوز میگ خرت کردن...

تو واتساپ پرینتم بگیره چیزی معلوم‌نیست .با خط معمولی زنگ و تماس هم ۶ ماه رو نشون میده شایدم اون خانم ...

منم از همین میترسم و اینک دختره گفته دو سه روز پیش زنگ زده و گفته عشقم دلم برلت تنگ شده در صورتی ک دوست پسرم میگ اون اول زنگ زده ن من و دختره میگ من شمارشو از لیست تماسم پاک کردم و گوشی دوست پسرمم چون نوکیاس معلوم‌نیس کی اول زنگ زده...