2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 64 پست
منم از همین میترسم و اینک دختره گفته دو سه روز پیش زنگ زده و گفته عشقم دلم برلت تنگ شده در صورتی ک د ...

من اینجاشو نفهمیدم.

خب که چی اول دختره زنگ زده؟

بهد دوس پسرت زنگ زده گفته دلم برات تنگ شده؟؟اگه اینطوره خیانته.

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکر رو کردم ک آروم شدم ولی تا پرینشو نبینم نمیتونم ۱۰۰درصد مطمن بشم.خدالعنت کنه اینجور آدما ...

حتما پیگیری بکن ولی دختره خیلی مشکوکه خطشو چرا سوزنده حتما دیده داره رسوا میشه

من اینجاشو نفهمیدم. خب که چی اول دختره زنگ زده؟ بهد دوس پسرت زنگ زده گفته دلم برات تنگ شده؟؟اگه ای ...

نه ببین دوس پسرم سربازه و شب ک گوشی و تحویل میده صبح میبینه ی شماره ناشناس زنگ زده زنگ میزنه ببینه کیه میبینه این دخترست

شاید دشمنی و حسادت نمیشل؟آره درست نیگس ولی الان مگ داریم دختر و پسری ک با کسی تو رابطه نبوده

فقط باید مطمئن بشی کسیکه داری باهاش ازدواج میکنی دلشو پشت سرش جا نذاشته باشه.یا یکی قبل تو بدجوری مزش زیر دندونش نباشه.

الان کسی نیس که باکسی نبوده باشه

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
حتما پیگیری بکن ولی دختره خیلی مشکوکه خطشو چرا سوزنده حتما دیده داره رسوا میشه

ببین اصن یهو برگشت گف خیلی ب من زنگ میزنن من تطمو میسوزونم با هط جدید بعتون میزنگم دیگ سوزوند و رف ک رفت

ببین اصن یهو برگشت گف خیلی ب من زنگ میزنن من تطمو میسوزونم با هط جدید بعتون میزنگم دیگ سوزوند و رف ک ...

غیر از این مورد اگر خطایی ندیدی احتمالا از سر حسادت چرندیاتی گفته ولی زود هیچ چیزی رو رسمی نکن 

نه ببین دوس پسرم سربازه و شب ک گوشی و تحویل میده صبح میبینه ی شماره ناشناس زنگ زده زنگ میزنه ببینه ک ...

آهان.

ببین ببر دختره رو تنها گیر بیار .قشنگ بشین باهاش حرف بزن بیین دردش چیه.چنتا سوالم بپرس همونارو از پسره هم بمرس تا ببینی چقدرشو راس میگن.

اصلا امکان داره تا همین اواخرم باهم بوده باشن الان موضوعی پیش اومده و دشمن شدن باهم.

قشنگ حواستو  جمع کن

عزیز چ نامزدی طولانی. دوماهی نانزد کنین بعد برین عقد کنین چطور خانواده ها اجازه میدن این‌همه طولانی نامحرم با هم بگردین؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین اصن یهو برگشت گف خیلی ب من زنگ میزنن من تطمو میسوزونم با هط جدید بعتون میزنگم دیگ سوزوند و رف ک ...

این دختره مشکوکه.

میکفتی خره بزار این تکلیف روشن بشه بعد برو بسوزون و خاکش کن.

انگار ازچیزی ترسیده

غیر از این مورد اگر خطایی ندیدی احتمالا از سر حسادت چرندیاتی گفته ولی زود هیچ چیزی رو رسمی نکن 

ن تا حالا چشم چرونی ازش ندیدم حتی دختر گفته من و کتک میزده ولی تو این یکسال حتی حالت کتکم سمت من نداشته من حتی ی بار ناخودآگاه زدم تو گوشش فقط ی کلمه گف جلو بقیه زشته 

آهان. ببین ببر دختره رو تنها گیر بیار .قشنگ بشین باهاش حرف بزن بیین دردش چیه.چنتا سوالم بپرس همونار ...

دختره ک غیب شده تنها راهم همون پرینت خطشه نمیدونم دارم دیوونه میشم بخدا