2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم جلوشو بگیر

من براش تو نت تحقیق کردم بین مهندسیا بهتر بود

رشتش تجربی بود امسال کنکور اولش بود و رتبش خوب نشد

مامان بابام گیر دادن عمرشو تلف نکنه پشت کنکور تجربی و بره ریاضی چون واقعا افسرده شد اختلال بیش فعالی و نقص توجه هم داشت دیگه بدتر

برادرت باهوشه؟ توی فیزیک درسش خوبه ؟ روحیش چطوریه؟ کدوم دانشگاه میخواد بخونه؟ به کار عملی بیشتر علاق ...

اره فیزیکش خوبه تو دبیرستان نمره هاش خوب بود حتی از زیستش بهتر میشد نمره ها و درصداش

فوق العاده تصورش خوبه و خیال پردازه

از کارای تکراری متنفره خیلی

من مهندسی شیمی میخونم درسای مشترک با مهندسی مکانیک زیاد دارم درواقع مهندسی شیمی قبلا یه شاخه از مهندسی مکانیک بوده

خلاصه بگم،رشته های مهندسی خیلی خیلی سختن یعنی یه درسایی باید پاس کنیم که مغزمون باهاشون هنگ میکنه

اگه علاقه داره میتونه بخونه و موفق بشه،بازارکارش هم بد نیست ولی اگه علاقه نداره براش سخت میشه

منم مثل برادرت تجربی بودم ولی تا الان خوب تونستم از پس رشتم بر میام

...

رشته ی سختیه باید خیلی علاقه داشته باشه به فیزیک و ریاضی . ما یکیو داشتیم که نتونست دووم بیاره و انصراف داد یکی هم داشتیم که درسشو تموم کرد و برای خودش کارگاه زد بستگی به خودش داره

تیکر رسیدن به عشقمه☺
اره فیزیکش خوبه تو دبیرستان نمره هاش خوب بود حتی از زیستش بهتر میشد نمره ها و درصداش فوق العاده تصو ...

ایشالله که موفق میشه ، معمولا پسرا بهتر علاقه مند میشن 

اما برا من یکم سخت بود و با روحیاتم نساخت و همیشه دوستای دانشگاهم پسر بودن چون هم رشته ایه دختر به ندرت داشتم

مکانیک رشته سنگینیه اگر تمرکز نداره نمیتونه بخونه

دارو که میخوره تمرکزش خیلی بهتر میشه

البته از بچگی اینجوری بود خیلی خلاقیتش بالاست حالا نمیدونم این خلاقیته تو چه رشته ای بدردش میخوره

ایشالله که موفق میشه ، معمولا پسرا بهتر علاقه مند میشن  اما برا من یکم سخت بود و با روحیاتم نس ...

اها

چون رشتش تجربی هست نمیتونست دولتیا رشته ریاضی انتخاب رشته کنه حالا میخوام بدون کنکور نزدیک خونمون بفرستیمش تا بعد همزمان بخونه و کنکور ریاضی بده با درصدای تجربیش ریاضی دولتی میاورد

بنطرتون پیام نور بهتره یا غیرانتفاعی؟

رشته ی سختیه باید خیلی علاقه داشته باشه به فیزیک و ریاضی . ما یکیو داشتیم که نتونست دووم بیاره و انص ...

اها

از لحاظ کار چجوریه ؟

کجاها میتونه کار کنه؟

درامدش به چیا بستگی داره؟

میتونه خودش کارافرینی کنه یا نه

اها چون رشتش تجربی هست نمیتونست دولتیا رشته ریاضی انتخاب رشته کنه حالا میخوام بدون کنکور نزدیک خونم ...

باید خیییلی باهوش باشی بتونی تو پیام نور درس بخونی چون همه چیز به همته خود طرفه 

غیر انتفاعی هم خوبه ، شهریه هاشونم که پیام نور خیلی پایین تره

اها از لحاظ کار چجوریه ؟ کجاها میتونه کار کنه؟ درامدش به چیا بستگی داره؟ میتونه خودش کارافرینی ک ...

بازار کارش بد نیس . اگه سرمایه داشته باشه که کارگاه بزنه که خیلی خوب میشه براش

تیکر رسیدن به عشقمه☺