2777
2789

البته خودش میگفت میخوام خودمو ثابت کنم کنکور تجربی بدم یبار دیگه 

البته بگم روحیش اصلا بدرد خون و اینا نمیخوره ولی از بس کمالگراس و همیشه شاگرد اول بود تو کتش نمیره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت بخیر 

این پست و من اتفاقی دیدم تاریخ پست هم برای چند ماه پیش هست اگه شما دیدید یا هر کسی شاید بعدا کمک بهش بشه

من مهندسی مکانیک خوندم در مقطع لیسانس گرایش نمی زنند دیگ .. اغلب مارو که می بینند سوالات خودرویی می پرسند البته باز دوره فنی خودرو هم شرکت کردم این رشته جز رشته های سخت هست  درس فیزیک و درک دروس اهمیت  بالایی داره ولی علاقه باعث میشه دروس رو عمیق و خوب یاد بگیرید  البته بدین معنا نیست که دانش آموز معمولی نتونه درس پاس کنه حتما میتونه ولی علاقه باید باشه هر چند که خیلیاش ب کار نمیاد ... بازار کارش نسبتا وسیع هست عمدتاکارخانجات و پالایشگاه ودرصنعت هست نه آنقدر خوب نه آنقدر بد یکی حالت کارمندی و طراحی انجام میده که یک مهندس باید ب نظرم افزار ها مثل کتیا وسالید ... مسلط باشه وگرنه خیلی کارش سخت میشه یکسری ها هم شرکت میزنن یا کارگاه  علت بیکاری هم عدم تطابق با نیاز کاروصنعت هست درمورد درآمدش هم می تونید تو سایت ها مثل جاب ویژن قسمت  درامد و حقوق را بزنید و تو هر زمان اطلاع کسب کنید ... درکل مثل رشته های علوم پزشکی در این زمان چنگی ب دل نمیزنه ولی برای مهاجرت هم که خیلی خوبه اگه قوی باشید

موفق باشید