2777
2789

دو هفته یبار شیمی درمانی میشم 

الانم اولین سرممه

دیگه خسته شدم ب رب العالمین خستم 

شما دعا کنید برام شاید دعا شما برام گرفت دیگه نا ندارم مگه من 25سال چیه بخوام یتیمی سرطان نبود بچه طلاق خیانت این همه رو تحمل کنم 

خداااااااااا

کمـــــــــــــــــــــــــــک😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

🥺🥺🥺🥺انشالله سلامتیت بدست بیاری قشنگم

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبروسلامتی بده 

عزیزم مایی که سالمیم هم روزی هزار بار ارزوی مرگ میکنیم زندگی ودنیا جای خوشی نیست خودِخدا گفته انسان را بارنج افریدیم منم خستم خییلی خستم بریدم همش چشمم اشگیه اما چاره چیه باید صبر کرد خدا داره میبینه انشالله روزای خوبم میاد شنیدی میگن بعد سختی اسونیه چه دیدی شاید اون اسونی نزدیک باشه ان شالله 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

😭😭😭😭😭😭😭😭😭اللهم انی اسئلک و اتوجه الیک بنبیک نبی 

الرحمه محمد صل الله علیه وآله 

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀

بمیرم برات 😔😔واست صلوات میفرستم حتما 

الهی ب زودی معجزه ی خدارو ببینی

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

خدا نجاتت بده انشالله عمرت ب دنیا باشه سلامت بشی و خوشبخت😭😭😭😭😭

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀

@دلخوشی۱

@واتساپ80

@کاپ_کیک_عصبانی

@girllh

@g_i_r_l21

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
😔خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبروسلامتی بده  عزیزم مایی که سالمیم هم روزی هزار بار ارزوی مرگ میکن ...

بخداوندی خدا ب مرگ هم رازی رازی ام فقط این وضعیت تموم شه

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

@دخی_بلوچ_زاهدانی_

@باسلوقتونم

@دلبراماوحشی

بخداوندی خدا ب مرگ هم رازی رازی ام فقط این وضعیت تموم شه

عزیزم خیلی سخته

منم درگیر ی درد لاعلاجم

بخدا قسم میخورم بارها گفتم کاش میمیردم این خفتو نمی‌کشیدم 

ولی بازم امیدم بخداست

الهی ب حق رقیه ک حالت بهتر بشه