2777
2789
عنوان

دعا کنید اخرین شیمی درمانیم باشه بخدا خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 57 پست
بخداوندی خدا ب مرگ هم رازی رازی ام فقط این وضعیت تموم شه

خدانکنه دور از جونت ان شالله خوب میشی هزاران نفر مثل تو درمانشونو ادامه دادن تا سلامتی شونو به دست اوردن 

تو هم تحمل کن وبه چیزای خوب فک کن تا زودتر این روزها تموم بشه

بیشتر از خودت برام بگو

چندسالته تحصیلات رشته ورزشی مورد علاقت از هر چی دوست داری حرف بزن❤❤❤❤🌸🌸🌸🌸🌸

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

@منمشتعلعشقعلیمچهکنم  ‍ 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دلخوشی۱   @واتساپ80   @کاپ_کیک_عصبانی   @girllh   @g_i_r_l21 & ...

🥺🥺🥺آبجی   از ته  قلبم  برات  آرزوی  بهبودی  کامل  رو دارم  

به  نیت  تون  حمد  شفا  می خونیم ⁦❤️⁩🥺

ممنونم  که  منو  تگ  کردی  اینجا  دوست  عزیزم 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

خانما کاش دوستانو تگ میکردن ک بیان صلوات بفرستن

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
🥺🥺🥺آبجی   از ته  قلبم  برات  آرزوی  بهبودی  کامل  رو دارم &nbs ...

حاجت روا باشی عزیز دلم 

[QUOTE=253053950]خدانکنه دور از جونت ان شالله خوب میشی هزاران نفر مثل تو درمانشونو ادامه دادن تا سلامتی شونو به دست ا ...[/QUOTE25

25سال 

در حال جدایی

عود بیماری در صورت و تبدیل ب جوان پیر

دانشجو ترم 7جامعه

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

ممنونم از همه ببخشید تک تک جواب نمیدم ی دستم سرم داره  سختمه 

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
ممنونم از همه ببخشید تک تک جواب نمیدم ی دستم سرم داره  سختمه

ن اجی معذرت خواهی نداره 

خدا خیرتون بده یکم اینجا مشغول شدم سرمم زود رفت خیلی کند میرن وقتی مشغول نباشی

هر کسی ی درد و غصه و ناراحتی ای داره

ولی خدا،خدای هممه ی بنده هاش هست،هیچ کدوم رو فراموش نمی کنه

ان شاالله بحق امام حسین خوبِ خوب بشی

خنده و شادی بیاد تو زندگیت

یجوری ک سختی این روزها برات باورنکردنی باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

الهی بمیرم 😞

برای سلامتی تون دعای توسل میخونم عزیزم از ته دلم با عجز از خدا سلامتی تو میخام 

تحمل کن حتما خوب میشی گل دختر❤️

هر روز برای سلامتی تون دعا میکنم

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

@گچگ_کرمانج     @مائده6525221     @sdh     @لبخندخدایم   ...

ممنونم عزیزم ، خیلی ناراحت شدم😔

براشون حمد شفا میخونم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت