2777
2789
عنوان

تو تسلیت گفتن، این جمله که میگن «راحت شد»

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 44 پست
خیلی بده.من هم داییم خیلی دوست داشتم فوت کرد.همه گفتن راحت شد. ی روز به مامانم گفت مامان حداقل دلمو ...

دقیقا همینطوره اطرافیان بخاطر مریضی و... میگن قطعا خانوادش راحت شدن و خودش هم همینطور درصورتی ک اونا با مریضی دنیای خودشون رو دارن زندگی میکنن خانوادشون هم اکثرا با جون و دل بودنشون رو میخوان ن نبودنشون خدا بیامرزه داییتو عزیزم

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنداداشم طفلکی فقط گریه میکرد

خب ازون آدما نباشه که بعدا فکر و خیال می کنن خوبه، چون جاری من باشه بعدا یه حرف ساده رو بزرگ می کنه و هشتگ طرف رو در می یاره

اگه مامانت ازین فوت ناراحته بعداً مراتب ناراحتی مامانت رو به زنداداش برسون و بگو مامانم خیلی ناراحت شده و اینا

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

منو خواهرم که هرچی گفتیم حرفت زشت بود قبول نکرد

گفت باباش بنده ی خدا هرلحظه داشت درد رو تحمل میکرد

اینجوری عروسم یکم دلش آروم میشه که الان دیگه باباش در ارامشه

ألم یعلم بأن الله یری
خب ازون آدما نباشه که بعدا فکر و خیال می کنن خوبه، چون جاری من باشه بعدا یه حرف ساده رو بزرگ می کنه ...

ازاین نظر حله

چون خودش میدونه وقتی باباش مریض بود مامانم چقدر غصه میخورد

مامانم براش چله ی دعا برمیداشت

ألم یعلم بأن الله یری

منم دوست ندارم چون که ما از آخرت اون فرد و اعمالش خبر نداریم که بخوایم راجع به راحت شدن یا نشدنش نظر بدیم

قاضی فقط خداست 

و اینکه یه سری ها هم میگن ای کاش غم آخرت باشه شاید منظوری نداشته باشن و نیتشون هم خیر باشه اما خب مگه ما  تعیین میکنیم غم اخر کی باشه کی نباشه

به نظرم بهتره بگیم انشاالله خدا صبرت رو زیاد کنه یا برای امرزشش دعا بخونیم 

اینم یک مورد که تجربه کرده و ناراحته حالا بگید خوبه و.. بیچاره پدر و مادرش چه حالی میشن،خدا بیامرزدش ...

ممنونم مهربون خدا عزیزانت رو واست نگه داره

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
مادرت چنددفه یه لیوان آب با داروهای اون بنده ی خدا رو برده داده بهش؟  چند دفه دلا و راستش کرده ...

مامانم خود مرحوم رو میگه راحت شد

به زنداداشم که نگفت شماراحت شدین

منظورش این بود از درد کشیدن و عذاب و مریضی و دیالیزهایی که میشد راحت شد

واقعا مامانم دلش برا بابای زنداداشم کباب بود

خیلی دعا میکرد خدا شفاش بده

ألم یعلم بأن الله یری
مامانم خود مرحوم رو میگه راحت شد به زنداداشم که نگفت شماراحت شدین منظورش این بود از درد کشیدن و عذ ...

حرفش قشنگ نبود 

هر حرف راستی رو نمیشه زد میشه تو دلت بگی دل که سوراخ نمیشه 

من بابام فوت کرده بود داشتم پر پر میزدم این حرفا رو بهم میزدن انگار بنزین میریختن رو آتیش های دلم 

تو رو خدا از این حرفا نزنید بزارید طرف به مرور زمان خودش به این موضوع پی ببره 

باید مراحل سوگواری کامل طی بشه 

حرفش قشنگ نبود  هر حرف راستی رو نمیشه زد میشه تو دلت بگی دل که سوراخ نمیشه  من بابام فوت ...

منم دقیقا همین حرف شمارو زدم

گفتم مامیدونیم نیت بدی نداری ولی نباید بهش میگفتی

ألم یعلم بأن الله یری
ممنون از همتون🌹 دارم نظراتتونو برا مامانم میخونم

🤣🤣🤣🤣

مال منو خوندی مامان چی گفتن؟

یه پست گفتم اگه جاری من خونه شما هم عزا بود

پست بعدی گفتم اگه جاری من بود هشتگ و اینا...

🤣🤣🤣🤣

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....