2777
2789
عنوان

تو تسلیت گفتن، این جمله که میگن «راحت شد»

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از این کلمه 

بردارشوهر منم 20

روزه فوت کرده باور کن از بس این جمله رو شنیدیم بیزار شدیم. اخه برادرشوهرم معلول جسمی و ذهنی بود. حالا میان تسلیت میگن و بعدش ب پدر مادرش میگن همتون راحت شدین💔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
ب نظر منم قشنگ نیست ولی متاسفانه رایج شده فکر کن ظرف تو اوج ناراحتی از یکی بشنوه راحت شد مرد و... عی ...

خیلی بده.من هم داییم خیلی دوست داشتم فوت کرد.همه گفتن راحت شد.

ی روز به مامانم گفت مامان حداقل دلمون خوش بود هست‌..

د

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤

به صاحب عزا بگین معلومه که زشته عزیزترینشو کرده زیر خاک بعد یکی بیاد بگه غصه نخوریها مرد راحت شد😐😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

اگه جاری من زنداداشت بود الان تو خونه ی شما هم عزا بود عزیزم

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
امان از این کلمه  بردارشوهر منم 20 روزه فوت کرده باور کن از بس این جمله رو شنیدیم بیزار شدیم. ...

💔💔💔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امان از این کلمه  بردارشوهر منم 20 روزه فوت کرده باور کن از بس این جمله رو شنیدیم بیزار شدیم. ...

اینم یک مورد که تجربه کرده و ناراحته حالا بگید خوبه و.. بیچاره پدر و مادرش چه حالی میشن،خدا بیامرزدشون روحشون قرین رحمت

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

بنظر منم اصلا قشنگ نیست گفتن این جمله...

یه بار که برای عرض تسلیت به آقایی رفتیم، گفت خانمم راحت شد طفلک

با گریه میگفت چون همسرش سالها درگیر یه بیماری سخت بود و خیلی زجر کشید.

اما اگه کس دیگه ای بگه اصلا خوب نیست

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️