روزه فوت کرده باور کن از بس این جمله رو شنیدیم بیزار شدیم. اخه برادرشوهرم معلول جسمی و ذهنی بود. حالا میان تسلیت میگن و بعدش ب پدر مادرش میگن همتون راحت شدین💔
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
به صاحب عزا بگین معلومه که زشته عزیزترینشو کرده زیر خاک بعد یکی بیاد بگه غصه نخوریها مرد راحت شد😐😐
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
اگه جاری من زنداداشت بود الان تو خونه ی شما هم عزا بود عزیزم
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
همه میگن راحت شد ولی نمیدونن آتیش میزنن به دل عزادار آخه مریضی که فوت کرده بقول چند بار اومدین دارو بهش دادین هی میگین اون فوت کرده عزیز یه خونواده بوده