2777
2789
عنوان

بچه ها شما راجب پکیج کنکور آسان هست چیزی می دونید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اگه توی درسی ضعیف هستی میتونی کلاس آنلاین برداری صد برابر بهتر از پکیج های چرت و پرته

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom
نخر ها نخر  ببخشید ها خریت منو نکن من حرف آخر خریدم بدرد تف نمیخورد

چجوری بود عزیز؟ آخه خیلیا رو دیدم راضی بودن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
چجوری بود عزیز؟ آخه خیلیا رو دیدم راضی بودن

من برنامم ناقص بود 

خودم عمومی باید میخوندم

به هیچ دردی نمیخوره

اوم ۱۵ میلیون ۴ تا کلاس تخصصی و دوتا آزمون درست ثبت نام‌کنی خیلی بهتره 

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

کنکور آسان است و خیلی از موسسات دیگه.. همش چرته باور کن حداقل چیزی که من می دونم اینه که نباید همه درس ها رو از یک موسسه ویدئو گرفت یا کلاس رفت کلا اول سعی کن کتاب و کتاب کمک درسی رو ۲ ۳ بار بخونی اگر نفهمیدی تازه فیلم رایگان هم هست از سایت آلا اگر نشد بعد برو کلاس یا ویدئو بگیر چون این ها فقط آموزش میده بهت و تسلط با تست به دست میاد فقط.

هر کی پیامم رو میخونه تو رو خدا پولتون رو الکی حروم نکنید توی سال کنکور تنها چیز واجب کتاب کمک درسی هست و آزمون پول آزمون هم نبود میشه دانلود کرد و پرینت بگیری توی خونه آزمون بدی کلاس و فیلم هم گفتم هر مقوع نیاز شد رایگانش هم هست در مورد مشاور هم اگر واقعا نیاز بود و پولش هم بود خوبه ولی اگر پولش نبود بعضی کانال ها رو توی تلگرام میشناسم که هر چی توی مشاوره خصوصی میگن توی کانال هم میگن چون خودم ازشون مشاوره گرفتم میدونم و فقط فرق اینه که خودت باید برنامه‌ بریزی و انگیزه داشته باشی

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
انقدر تعریف کرد مامانم میگه نیگا خیلی خوبه اگر اینجوری باشه برو شرکت کن😓🤦🏻‍♀️

اینا همشون همینجورین بابت هر دانش آموزی که جذب میکنن پول میگیرن این کارو نکن دیگه خود دانی