2777
2789

یک هفته برام برنامه فرستادند بعد گفت که قبول شدید فرم رو پر کنید یه هزینه هم پرداخت کنید تا ازتون آزمون بگیرم بعد این پول رو از هزینه پکیج که تقریبا 1 تومن هست کم می کنم مامانم گفت دستم خالیه چند روز دیگه می فرستم گفت مشکلی نداره من دیگه پیام ندادم اما مامانم همش می گفت پیام بده پدیشب دوباره زنک زد مامانم جواب داد گفت ممکنه تا 2 یا 3 میلیون بشه ممکن هم 1 و نیم بشه به نظرتون خوبه یا نه چیکار کنم 

اگر خوب نیست مرکز آموزشی بهتری سراغ دارید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاااا نخریاااا خیلی مزخرفه  موسسه ماز بعضی کلاساش خوبه  اگرم پول نداری فیلمای کلاس کن ...

جدا آخه خود خانمه خیلی می گفت خوبه و از این حرف ها مامانم هم اصرار داره شرکت کنم😓

اسم کاناله چی هست؟ 

توروخدا نگیری یه وقت، اصن این پکیجا بدرد نمیخورن تجربشون رو دارم، اشغالن، چه کنکور اسان چه ونوس چه حرف اخر همه چرتن، بعد اونی که زنگ میزنه یه طوری تعریف میکنه خیال میکنی با اینا رتبه میشی ولی اینا بازاریابن پورسانت میگیرن، یه طوری دروغ میگن که باورت میشه، فقط اگه خواستی چیزی ببینی، کلاس انلاین های تاملند یا کلاسبنو، که پیشنهادم تاملنده

جدا آخه خود خانمه خیلی می گفت خوبه و از این حرف ها مامانم هم اصرار داره شرکت کنم😓 اسم کاناله چی هس ...

بنظرم شما اول مشاور بگیر 

معلمای مختلفی هستن اسمشونو سرچ کنی کانالشون بالا میاد

زیست خیراندیش فرهمندنیا

فیزیک نوکنده ذهبی 

شیمی مرادی 

ریاضی کرمی عباسپور مویینی

اینا دبیرایی هستن که تو ذهنم بود سرچ کن تو تلگرام فیلماشونو نگاه کن هرکدوم خوشت اومد با همون جلو برو