2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک

1075 بازدید | 40 پست

دوستان دخترم 14 ماه و 1 روزشه دست ب دیوار و مبل اینا میگیره و بلند میشه و راه میره تعادلشم ب نسبت خوبه

ولی اصلا نمیتونه از وسط خودش بلند شه اینقد هم تشویقش میکنم ک خودش بلند شه ولی انگار هم بلد نیس هم نمیتونه.. سریع یا چهار دست و پا میاد یا هم میره دست میگیره ب دیوار و بلند میشه و ب راهش ادامه میده

چیکار کنم دکتر ببرمش یا نه..؟!

هرچیم ک یادش میدم اصلا همکاری نمیکنه تا یاد بگیره از وسط هال بدون کمک خودش بایسته و راه بره

عادیه،بچه دوستم ۱۵ماهگی تموم شده بود راه رفت خودش..ببر تو جمعی که بچه باشه،وبچه هارو ببینه یاد بگیره

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه توپ بزاز جلوش خودت شوت کن بعد بهش بگو توام شوت کن اینجوری میاد دنبال توپ راه میوفته

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
باور کن بچه ات هیچ مشکلی نداره  اینهمه آدم در تامیک  قبلی ات گفتن نه لازمه چیزی بادش بد ...

آخه میگن دیر شده چرا راه نمیره و فلان

در صورتیکه راه میره خودش ولی هنوز بلد نیس از وسط بلند شه همین