2777
2789
عنوان

یبوست شدید کودک

377 بازدید | 32 پست

سلام دوستان دخترم ۱ سال و ۱۰ ماهشه حدود یک ماهی هست که این داروها رو مصرف میکنه دکتر بهش داده برای رفلاکس معده و کم خونی و کمبود ویتامین دی. ولی تو همین یه ماه خیلیییی یبوستش شدید شده و اذیت میشه گریه میکنه خیلی عکس داروهارو میزارم شما بگین تجربه داشتین واسه بچه هاتون از این داروها استفاده کردین آیا از داروهاست؟😥

و یه دکتر اطفال خوب تو تهران معرفی میکنید لطفا🌸🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نافش روغن زیتون بریز

انجیر و تو آب گرم خیس کن 2 ساعت ابشو بده بخوره معجزه میکنه 

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
منم اینا میخوردم بهم ریخته بودم این طفلک ک هیچ چرا این بچه رو ب دارو بستی همون قطره  آد خودش ...

من بهش همون آد میدادم ولی تو آزمایشش گفت زده کم خون و فلان بعد اینارو داد

رفلاکس معده هم داره