2777
2789
عنوان

یبوست شدید کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه بهش بده این سه تا یبوست نمیارن بقیشم بزن نت ببین عوارض کدوم یبوست هست نزار بچت یبوست بشه وگرنه ...

اها پس فک کنم از همون شربت کلسیم باشه

مرسی که گفتین

اره یبوست خیلی بچه هارو اذیت میکنه کلا بیحال میشه🥺

کم خونی مینور... با هیچ دارویی برطرف نمیشه رفلاکس معدم توی این سن طبیعیه

عه حتما ارثیه چون باباشم کم خونی داره

رفلاکسش درمان میشه؟ چون خیلی تو خواب اذیت میشد همش گریه میکرد گفت به خاطر رفلاکس هست

از چشم راستشم آب میاد همش اونم دکتر گفت از رفلاکسه☹️

عه حتما ارثیه چون باباشم کم خونی داره رفلاکسش درمان میشه؟ چون خیلی تو خواب اذیت میشد همش گریه میکرد ...

اره.. بچه هایی ک کم خونی دارن از مادریا پدر ب ارث بردن

اره خوب میشه رفلاکسش

دخترمم رو واسه رفلاکس معده بردم سونو همش یک ماهش بود... پزشک سونو گرافی هزاران حرف بارم کرد... ده سالش شده الانم خداروشکر هیچ مشکلی نداره

اره.. بچه هایی ک کم خونی دارن از مادریا پدر ب ارث بردن اره خوب میشه رفلاکسش دخترمم رو واسه رفلاکس ...

خب پس خداروشکر

دختر منم همون که بدنیا اومد ۳ روز بستریش کردن به خاطر رفلاکس به خاطر همین نگران شدم گفتم بدتر نشه