2777
2789

راستش مدتیه برای برادرم میخواستم آستین بالا بزنیم و دنبال ی خانم خوب بودیم که یکی از اشنا ها معرفی کرد با خانواده اش مطرح کردیم و اونا کامل تحقیق کردن وجواب خانواده دو طرف مثبت ولی چون 

برادرم و اون خانم شهر دیگه مشغول به کار هستن گفتن اونجا صحبت کنن به نتیجه رسیدن ادامش در حضور خانواده

حالا یکشنبه گذشته صحبت کردن 

وبرادرم خوشش اومده بود ودختر خانم ی وقت ی هفتهای خواس برای فکر که ادامه بدن یا نه حالا فردا سر هفتس میخواد پیام بده 

ولی میخواد مودبانه باشه وخوبم باشه نشونم بده که خوش خوشش اومده ولی مستقیمم نگهه من ازت خوشم اومده شما چی

چه پیامی بده بهتره 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم پیام خوب نیست .

تماس بگیره و محترمانه بگه خواستم علاوه بر احوال پرسی، جویای پاسخ تون بشم.

که مایل به ادامه ی این آشنایی هستین یا خیر

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

هیچی پیام بده بگه خانم فلانی فکراتونو کردید؟

اخ خواهر خیلی میخواد همه چی کامل و خوب باشه 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
به نظرم پیام خوب نیست . تماس بگیره و محترمانه بگه خواستم علاوه بر احوال پرسی، جویای پاسخ تون بشم. ...

واقعا ممنون عزیزم 

سلام خانم فلانی وقتتون بخیر 

ببخشید من آدم عجولی نیستم ولی مشتاقم زودتر بدونم فکراتونو کردین؟ جوابتون چیه؟ اگه هنوز نیاز ب فکر کردن دارید میتونم منتظر باشم 🌹

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
دختره پیام بده؟ معمولا خانواده پسر دوباره زنگ میزنن برای جواب حالا اگر اوکی بودن خانواده دختر میگن ...

نه گلم داداشم میخواد پیام بده دختره 

واقعا ممنون عزیزم 

ایشالا که هر چی به صلاح دو طرف هست پیش بیاد.🥰

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

سلام خانم فلانی وقتتون بخیر  ببخشید من آدم عجولی نیستم ولی مشتاقم زودتر بدونم فکراتونو کردین؟ ...

مرسی عزیزم 😘

ایشالا که هر چی به صلاح دو طرف هست پیش بیاد.🥰

انشالله 🤲🏼 به لطف دعای عزیزان