2777
2789
عنوان

دختر خانوما چطور دوست دارین ازتون جواب بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست
خوب این همه صغراکبرابرای چی واضح بگه که راضیه دیگه زناچراباخودشون اینکارارومیکنن اونم یه انسانه وانت ...

عزیزم دونفره یک شنبه گذشته نزدیک سه چار ساعت حرف زدن خوب داداشم گفته اگر مایل باشید تلفنی در ارتباط باشیم اونم گفته بزار به همینا فک کنم بعد حالا ی هفته شده میخواد ی پیام یا زنگ بزنه 

ولی نمیدونه چی بگه 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دونفره یک شنبه گذشته نزدیک سه چار ساعت حرف زدن خوب داداشم گفته اگر مایل باشید تلفنی در ارتباط ...

دختره داره چسان فسان میکنه ب نظرم پیام نده داداشت

بذار مامانت زنگ بزنه ببینه نظرشون چیه منفی بود ولش کنید بره گم شه😬😁

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
دختره داره چسان فسان میکنه ب نظرم پیام نده داداشت بذار مامانت زنگ بزنه ببینه نظرشون چیه منفی بود ول ...

از من خیلی خواهر شوهر تریااااااا

اتفاقا میخواستیم همین کارو کنیم بعد مامانم گفت نکنه بعد بگن این پسر با این سن هنو کاراشو مامانو خواهر میکننن بزار خودش جلو بره

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
از من خیلی خواهر شوهر تریااااااا اتفاقا میخواستیم همین کارو کنیم بعد مامانم گفت نکنه بعد بگن این پس ...

🤣🤣

ازدواج سنتی همینه دیگه بخوان نخوان پای خواهر و مادرشوهر در میونه

بعدشم اشکالی نداره نظرم اینجوری فک میکنن پسرتون با حیاس

بگید ک نمیخواست مستقیم با دخترتون صحبت کنه شاید معذب بشه از جواب دادن

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
🤣🤣 ازدواج سنتی همینه دیگه بخوان نخوان پای خواهر و مادرشوهر در میونه بعدشم اشکالی نداره نظرم اینج ...

اینم میشه 

فعلا که داداشم وظیفه متن پیام یا مکالمه رو داده به من منم مغزم کار نمیده اصلا

یعنی چی مستقیم نگه مثلا میخوان ازدواج کنن باید بهش ابراز علاقه کنه که خوشش اومده و ...

ابراز علاقه اره ولی مستقیم که من دوست دارم اخه با ی هفته که کسی عاشق نیست میخواد ی جوری بگه که در عین حیا و ادب علاقه رو هم ابراز کرده باشه

بگه من ازتون خوشم اومده و امیدوارم جوابتون مثبت باشه❤️

😘😘😘😘😘🥰