2777
2789
عنوان

کسی واکسن آبله مرغان زده؟؟

845 بازدید | 5 پست
یه مدته دنبال یه کانال مطمین برای این واکسن ام ولی دو.لتی اش نیست ..
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
نتیجه تحقیقات من اینه: واکسن آبله مرغون نباید زد چون ١- به دلیل این که این واکسن در ایران عمومی نیست اگر عده ای بزنند و عده ای نه باعث بالا رفتن سن آبله مرغون در کشور و شدید گرفتن اون می شه ٢- چون به صورت عمده و قانونی انبوه وارد نمی شه شما به سختی می تونین واکسن اصل و سالم پیدا کنین و حتی اگه واکسن اصل رو پیدا کنین شرایط نگهداریش معلوم نیست چی بوده ٣- اگر خودمون بخواهیم از کشور دیگه ای مثلا دوبی وارد کنیم شرایط حمل و نگهداریش سخته و ممکنه فاسد بشه وو ٤- بچه یکی از آشناهامون بعد از زدن واکسن آبله مرغون گرفت!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمی خوام امریکا برم .. ولی به نظر من مهم نیست حتی اگه بعدش هم بگیریم چون فرقش فقط خرج یه واکسنه.....واحتمال گرفتنش 4-5 درصده ...و96 درصد هیج وقت نمی گیری میتونید مطالعه کنید... بعد شدید یا خفیف گرفتن ربطی به سن نداره وحتی برخی بچه ها تا 1500 تا جوش می زنن که خدای نکرده احتمال کوری چشم هم هست پس می بینید قابل پیش بینی نیست... اگه دانه ها کنده شه تو برخی افراد صورت حالت آبله پیدا می کنه.. یه مدت انیستو پاستور وارد کرده بودن ومی زدن اونم دلبخواهی... بعد دیگه نیاوردن چون خیلی گرون بود آوردنش واستدلال کردن کسی به خاطر آبله مرغون نمرده تا حالا!!!! ولی بیان نکردن چقدر موردهای کوری وجود داشته .وخطرات گرفتن دربارداری... همه باید اعتراض کنن تا این واکسن مثه همه کشورهای دنیا عمومی شه ...
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

فکر نمی کنم دولتی داشته باشه منم خیلی گشتم نبودش . الان پزشک های خصوصی بیشتر میارن خیلی هم کمه به مطب دکتر هرمان مقدم زنگ بزن از منشی ایشون بپرس تو گوگل فاری دکتر کامبیز هرمان مقدم رو سرچ کنی سایتش رو هم می بینی - آدرسش اینه https://dr-hermanmoghadam.com/