2777
2789
عنوان

از حرف دخترخالم خیلی ناراحت شدم🙁🙁نمیدونم جوابشو بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 48 پست
دقیقا👌🏻👌🏻 من چند بار عکس گذاشتم اینجا کسی نگفت زشتی به نظر خودمم زشت نیستم ولی این...

بهش بگو من که زشت نیستم 

ولی اگه هم بودم اولا از تو نظر نخواستم، در ثانی به فرض زشت هم که باشم می تونم با آرایش قیافمو بهتر کنم اما تو نمی تونی اخلاق بدت رو و این واقعیت که علاوه بر فضولی، بیتربیت و حسود هم هستی رو عوض کنی یا بپوشونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو ازدواج کردیم اون دو سال از من کوچیکتره  ولی همیشه با حرفاش ناراحتم میکنه ولی من هیچوقت د ...

رابطه تو باهاش کم کن، به زندگیت حسادت میکنه، ممکنه بین تو و شوهرتم موش بدوئونه

یسری حسودن توجه نکن  ببین چقدر خوشگلی که اینو بهت گفته  اگر زشت میبودی هیچوقت همچنین حرف ...

آره دیگه تصمیم گرفتم بهش رو ندم چون هر بار خوبی میکنم با بذی جوابمو میدم یعنی نشد یه بار بیاد و دلمو نشکنه

بهش بگو من که زشت نیستم  ولی اگه هم بودم اولا از تو نظر نخواستم، در ثانی به فرض زشت هم که باشم ...

👌🏻👌🏻😍😍

من این حرفارو نمیزنم که دلش نشکنه😅😅

ولی سعی میکنم رابطمو باهاش کم کنم

👌🏻👌🏻😍😍 من این حرفارو نمیزنم که دلش نشکنه😅😅 ولی سعی میکنم رابطمو باهاش کم کنم

آفرین درستش هم همینه 

آن شرلی چنین حرفایی رو میزد به کسایی که اذیتش می کردن و خیلی به نظرم جذاب بود 

اما تو تو ذهنت یه بار برا همیشه بگو و قیافه ضایع شده اش رو تصور کن و برای همیشه حرفشو بریز دور