بچه هایی که آراد کار میکردین،این مجموعه داره یه کار جدید می کنه اگر مایل هستید خصوصی درخواست بدید و شماره و اسم و سنتون رو بگین تا مشاوران ما باهاتون تماس بگیرن
خودشون استوری کردن و اطلاع دادن تو نیاز نیس زنگ بزنی و اطلاعات بگیری
آشنای عزیز تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چکنکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همینجا بگو من ثبت نام کردم ولی نمیدونم جدیدا چیکار میکنن
تو کانال تلگرامشون عض شی نوشته اونجا
دیگه کامنت گذاری حذف شده
الان به ازای هر نفر که برای تجارت معرفی کنی ۱ تومن میدن
اونم بعد ۴۰ روز
آشنای عزیز تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چکنکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
چطور تا یک ماه پیش خودت دنبال تایید شدن کامنتهات بودی الان داری نیرو جمع میکنی
چون کامنت گذاری حذف شده الان باید تاجر معرفی کنی که ۱ تومن بت بدن