2777
2789
عنوان

معتادا یا اونایی که اطلاعات زیاد درباره مواد مخدر دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 40 پست
چطور راضی به ترک شد؟ 

از دست مجبوری مجبور به مصرف شده بود برادرش گولش زده بود نتونسته بود نه بگه، خودش همش عذاب وجدان داشت، وقتی گیر کرده بود فقط میگفت وسوست میکنه وقتی یه بار استفاده کنی همش وسوسه دنبالته، تا بهت سختی بیاد میری دنبالش

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اینا دیگه فکنم قدیمی شده الان بیشتر سمت ماریجوانا تحت عنوان گل و علف و وید میدمیرن

نمیدونم دیگه زندگی منو که همین ترامادول ده سال به گوه کشید، 

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متادون یا ترامادول 

بعید بدونم قرص بخوره چون بیشتر کشیدنیه تا قرص بعدشم هیچ تشنج یا چیزی نداره اخه من دیده بودم ترامادل خوردن تشنج کردن

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤
بعید بدونم قرص بخوره چون بیشتر کشیدنیه تا قرص بعدشم هیچ تشنج یا چیزی نداره اخه من دیده بودم ترامادل ...

والا شوهر من ده سال مصرف کرد تشنج نکرد، ولی آخرین ترکش تشنج کرده بود بعد حدود ده روز از پاکیش میگه تا افتاده داد زده اسم منو، ازش پرسیدم میگه فکر کردم مردم دور از جونش گفتم صدات کننن

من معتاد نیستم ولی ده سال با یه آدمی که معتاد بود زندگی کردم، چقدر جفتمون درد می‌کشیدیم تا ترک می‌کر ...

عزیزم پدرمنم مثل شوهرا شما منتها اینکه شهرمونو غریب کرد هیچکی باهامون رفتامد نمیکنه خودشم هیچحا نمیره ک ازش خبردارباشن 

خاب ماب نمیره فقط مصرفش خیلی بالاست و یکسره بستنی اینا میخوره

ترک نمیتونه کنه ما کاری از دستمون برنمیاد برادرش همینجوری بود دهبار رفت کمپ ولی دوباره کشید ما یبارگفتیم نکش البته فک میکنه فقط تریاکو میدونیم سرمون داد زد 

تاخودش نخاد نمیشه ک نمیخاد بعدشم اخلاقش خیلی بده خیلیییییی کل حرصا و اذیتاشو سرما خالی میکنه

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤
والا شوهر من ده سال مصرف کرد تشنج نکرد، ولی آخرین ترکش تشنج کرده بود بعد حدود ده روز از پاکیش میگه ت ...

خداروشکر تونسته کنارش بزاره  این ده سالو فراموش کن ان شاء الله کنار هم لحظه های خوبی داشته باشید جبران این ده سال که اینقدر اذیت شدی 

قیافه اش تغیری نکرده   فقط لاغرتر شده

چشماش گود رفته 

این اهل خانوم بازی ام هست خیلیییی بخودش میرسه خیلییی موهاشو سشوار میکشه از صوبانای خوب خوب استفاده میکنه واسه صورتش شامپو بدنای خیلیییی خوب میخره طوری ک عطرش تا صدمتر اونور ترم میره لباسای شیک شیک 

ولی برای مایی ک میدونیم معتاده چرا چشماش گود رفتگی داره اصلن حالت صورتش شکسته تر و ترسناک ترشده

کل دندوناشم خراب شده

عزیزم پدرمنم مثل شوهرا شما منتها اینکه شهرمونو غریب کرد هیچکی باهامون رفتامد نمیکنه خودشم هیچحا نمیر ...

کاش هیچ مخدری وجود نداشت چقدر آدما که خودشون و خانوادشون بخاطرش تو عذاب بودن 

عزیزم پدرمنم مثل شوهرا شما منتها اینکه شهرمونو غریب کرد هیچکی باهامون رفتامد نمیکنه خودشم هیچحا نمیر ...

خدارو هزار بار شکر شوهرم من ترک کرد جایی دوست نداشتم برم میرفتیم خواب میرفت همه جمع به ما نیش خند می‌زدند پسرم گریه میکرد میگفت من نمیام دیگه جایی، ولی خونه خواهرم فقط میرفتم اونم چون دامادمون مسخره نمی‌کرد، خدا به داد همه برسه 

خداروشکر تونسته کنارش بزاره  این ده سالو فراموش کن ان شاء الله کنار هم لحظه های خوبی داشته باشی ...

آن شالله، خدا به همه عزت نفس اراده بده تا خودشون به این نتیجه برسن که این کارو کنار بزارن، وبرگردن در آغوش خانواده