2777
2789
عنوان

خدا ازشون نگذره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 46 پست
برید توی سایت همتا اعلام سرقت کنید. به محض سیم کارت انداختن روی گوشی پیدا میشه

واقعا؟

گوشی پسورد داره ینی بازش کردن گذاشتن رو حالت پرواز؟که اینجوری میگه؟

یا اگه فلشش کنن باز پیدا میشه؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بی شرف زیاده 

دو روز مونده به تاسوعا از ما 30 میلیون تومن به اسم امام حسین کلاه برداری کردن

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری نمیشه کرد مگه گوشیش رمز نداشت؟

چرا پین داشت

اینکه میگا در حال حاضر تماس با مشترک مورد نطر امکان پذیر نمیباشد ینی بازش کردن؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
واقعا؟ گوشی پسورد داره ینی بازش کردن گذاشتن رو حالت پرواز؟که اینجوری میگه؟ یا اگه فلشش کنن باز پید ...

بله عزیزم. فقط سریع توی سایت همتا اعلام سرقت کنید

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
خوب الان کربلا غوغاست. و از شلوغی در حد انفجاره. وقوع هر حادثه ای بعید نیست دزدی گوشی دزدی بچه و....

کربلا نبوده

همینجا امروز اربعینه رفته بود پیاده روی اربعین

من همش دیدم انلاین نشده ها گفتم شاید وقت نکرده 

چرا پین داشت اینکه میگا در حال حاضر تماس با مشترک مورد نطر امکان پذیر نمیباشد ینی بازش کردن؟

نه باز نکردن پس خیالتون راحت چیزی نمیشه معمولا اونایی که گوشی میدزدن هیچوقت روشن نمیکنن فقط ابزارهای داخلشو میفروشن برا همین هیچ ردی هم نمیمونه ازش

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
توي همیاب ۲۴ ثبت نام کنید اطلاعات گوشی رو بدین روشن بشه میفهمن اادرس کجاست اطلاع میدن

لازمه برن پیش پلیس؟

یا همینکارو برم واسش کنم؟

وای من اصن گوشیمو بیرون نمیبرم فقط خونه دارمش  من گوشیم آیفون 12 ست بیرون نمیبرم

من میبرم فقط تو دستمه

مشهدم رفته بودیم همش گوشی عممو میگرفتم میزاشتم تو کیفم میگفتم تو دستت نگه داشتی میوفتع پسرعمم همش گوشیشو جا میزاش من همش حواسم بود به گوشیا واسشون جمع میکردم 

سلام عریزم ان شاءالله پیدا میشه همین که خودش اسیب ندیده خداروشکر 

سلام

😭خیلی غصه میخوره حالا کلی باهاش حرف زدم بعد گفت باشه فدای سر امام حسین اصن