2777
2789

بچه ها میخاستم باهاتون درد دل کنم

پدرم وقتی مجرد بود ی دخترو میخاسته مادر بزرگم راضی نمیشه بعد بابام مامانمو میبینه و عاشقش میشه ازدواج میکنن. دختره هم میگه ی روز زندگیشونو خراب میکنم از همون اول ازدواج بااینکه اونم دیگه متاهل بوده با پدرم پنهونی رابطه داشته کم کم نمیدونم چی میشه که از موقع ازدواج من یعنی۶سال قبل بابام رابطشو با زنه تموم میکنه و با خواهر همون زنه دوست میشه الان هم پدر من هم همون خانومه حتی نوه هم دارن زنه هم ازیناس که رو پیشونیش خالکوبی داره و خانوادش معتادن. تا اینکه یروز پسر همون زنه اولی میاد خونمون همه چیو واسه مامانم تعریف میکنه مامانمم میره خونه پدربزرگم همه چیو بهشون میگه اولش بابام انکار میکنه ولی بعدش میگه اره همینه ک هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان چیشده 

مامانت درچه حاله؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

چجوری این همه سال مامانت نفهمیده

منو ابجیم فهمیده بودیم هرچی باش حرف میزدیم میگف جان دختر منو قسم میخورد ک باکسی نیس بااینکه میدونس ما همه چیو میدونیم بازم قسم دروغ میخورد

شاید مواد بهش میدن

ی چند نفری هستن میگن که دعاییش کردن من اعتقادی ندارم ولی پارسال زن داداش همینا بهم گف خواهر شوهرام دست ب یکی کردن ک زندگیتونو بهم بریزن

چند نفرو هم دیدم که گفتن زندگی مارو هم با طلسم خراب کردن

حالا من موندم دیگه واقعا نمیدونم خدا خودش ب مامانم ارامش بده

خب برید شما هم دعا بگیرید برگرده ولی اگرتلاشتون کردین برنگشت هم،حسابش برسین،مامانت درخواست طلاق بده،خونه و ماشین  و حقوق هر چه داره ازش بگیره بدون هیچی بفرستش بازنه،تا حساب کاربیاد دستشون