2777
2789
خب برید شما هم دعا بگیرید برگرده ولی اگرتلاشتون کردین برنگشت هم،حسابش برسین،مامانت درخواست طلاق بده، ...

داداشم اومد بزور خانه و زمینو گرفت ازش ولی ماشینو نداد

مامانمم طفلی هنوزم منتظره اونو ول کنه بیاد سر خونه زندگیش... خواهش میکنم واسه آرامش دل مامان مظلومم دعا کنید مامان من خیلی سختی کشید واذیت شد تو زندگیش

داداشم اومد بزور خانه و زمینو گرفت ازش ولی ماشینو نداد مامانمم طفلی هنوزم منتظره اونو ول کنه بیاد س ...

ان شاالله خدا به دلش آرامش بده،ولی خب آخه چطور میشه اون زنه خو نوه داره ،یعنی میخوان ازدواج کنن؟یا همینطور رفته پیششون؟بعد برا ازدواج هم که  رضایت مادرتون لازمه اگر بخواد هم،اگر همین طوری رفته برمیگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله خدا به دلش آرامش بده،ولی خب آخه چطور میشه اون زنه خو نوه داره ،یعنی میخوان ازدواج کنن؟یا ه ...

زنه شوهرش معتاد بود طلاق گرفته صیغه ان الان.... واسه محضری اجازه مامانم لازمه

مامانم این همه آبرو داری کرد بابام همه رو با کارش ب باد داد