2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبنیات گاوی رو کلا حذف کن و بجاش از بقیه منابع کلسیم مثل آب جوشونده پای مرغ تو غذاهات و کره های گیاهی استفاده کن. گوجه و رب گوجه اصلا نخور آب لیمو و کلا مرکبات هم بده چیزایی مثل پفک که خیلی تاثیر بدی داره
به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی
میشه سوال منو جواب بدی مامان محمدصدرا؟ من کلا از اول بعد زایمان همه این مرهیزات رو داشتم تقریبا...الان دخترم دو ماهشه.مشکوکم به رفلاکس ولی دکتر میگه نه...آخرش به اصرار من سونو نوشت.
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
نازلی جان دکتر باید اینو بگه. ولی رفلاکس یه سری علایم داره بجز برگردون کردن شیر. مثلا اینکه همش دوست دارن تو حالت ایستاده بغلشون کنی و از خوابیدن روی زمین بدشون میاد. چون حالت خوابیده رفلاکس رو تشدید میکنه و اینکه وقتی خوابن یه دفه با وحشت و با گریه های شدید از خواب میپرن.
اگه سنو بری که خیالت راحت تر میشه عزیزم. خیلی دوران سختیه ولی ایشالله از حدود شیش ماهگی خیییییلی بهتر میشن. خیلی از مامانا این دورانو میگذرونن.سخته ولی بالاخره میگذره
اگه سنو بری که خیالت راحت تر میشه عزیزم. خیلی دوران سختیه ولی ایشالله از حدود شیش ماهگی خیییییلی بهتر میشن. خیلی از مامانا این دورانو میگذرونن.سخته ولی بالاخره میگذره
من شنیدم بچه های رفلاکسی چون مری و معدشون میسوزه بعد یه مدت دیگه سینه رو نمیگیرن.درسته؟؟ شرمنده از این همه سوال.ممنونم از جواباتون.
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است