2777
2789

همیشه رمز موفقیت پولدارا رو می مرسیم ک خب بیشارش تلاش و زحمت و پس اندازه 

حالا میخوام بدونم چی میشع ک ی ادم بعد چند سال پیشرفت نمیکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولخرجی

تصمیمات اشتباه 

بفکر اطرافیان بودن 

شوهر من بخاطر پدرمادرش کلی ضرر دید چن سال عمرمون تباه شد 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌

وقتی زندگی با قرض و بدهی شروع میشه وقتی والدین جای کمک کردن خودشونم باری روی دوش فرزندان میشن یا اتفاقات غیرمنتظره مثل ورشکستگی یا بیکار شدن ممکنه باعث این موضوع بشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یعنی بچه ننه بودن؟

بله

عوض اینکه زندگی بفکر زندگی خودش باشه بفکر اونا بود 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
ببین شغل خودت و همسرت چیه ؟ چقدر درامد دارین ؟ تا معلوم بشه برنامه ریزیت غلطه یا واقعا امکانشو نداشت ...

خودم و همسرم کارمندیم خونه ماشین داریم

دوس دارم دیگه سر کار نرم ولی از اینوه بچه ها میترسم

من دوره قانون جذب رو گوش کردم واسه اهداف و آرزوهای دیگه. واقعا هم اثر داشته. که بهترینش درست کردن تا ...

اگه رایگانه ارزش داره اگه نه که ما در واقع داریم به پولدار شدن اون طرف الکی کمک میکنیم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹