2777
2789
عنوان

کسایی ک چند سال از زندگیشون میگذره و پول ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 144 پست

اگه از همسر من بپرسی میگه تصمیمات اشتباه و استفاده نکردن از فرصت ها که درست هم میگه و خودم نمونه شو زیاد دیدم، هرچند این روزا واقعا با این خرج گرون یکم سخت شده و عملا خیلیا تمام حقوقشون خرج خورد و خوراک میشه فقط.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سال از زندگیتون میگذره؟ چقدره حقوقتون؟ منم باکسی ازدواج کردم ک هیچی هیچی نداشت الانم کلی قسط د ...

حدودا ده سال میگذره عزیزم البته منو همسرم جزو قشر فقیر جامعه هستیم بی‌پولی سخته ولی عشقو نابود نکرد حداقل برا من  ان شالله روزی تون زیاد بشه 

چند ساله عروسی کردی ؟ بنظرم خودت راه درست را داری میری به راهنمایی زیادی نیاز نداری .

۱۱ ساله

۲۹ ازدواج کردم ۳۵ و ۳۹ بچه دارشدم 

الان سیاتیک دارم موندم ادامه بدم کارمو یا ن

۱۵ سال سابقه کارمو چ کنم

اینکه اموزش ثروتمند شدن پولی باشه یعنی خود اون مغز متفکر داره ازین روش برای پول دار سدن خودش فقط است ...

خب احسنت منم همین و میگم آموزش ثروت چرته مگر اینکه خود طرف به نحو دیگه ای جز فروش دوره از صفر به ثروت رسیده باشه 

لازم دارم برای مدتی هیچ چیز هیچ وقت و هیچ کجا باشم
امیر شریفی؟میشه بیشتر توضیح بدی

نه من مال یکنفر خاص رو گوش نکردم چون احساس میکنم بیشتر دنبال پولند. 

کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو خوندم. واقعا عالی بود. تو گروهها و کانالهای زیادی هم هستم ولی تابلوی آرزو از همه بهتر بود. 

من تو تلگرام یه کانال خصوصی ساختم. هر چی آرزوشو دارم از اینترنت تصویرش رو دربیار . بزار تو کانال خودت. هر روز صبح کانالت رو نگاهی بنداز و خدا رو شکر کن و لذت ببر که داری بهشون میرسی. 

برخی جاهای کانالت بنویس خدایا شکرت بابت : ......

و عنوان چند تا از چیزهایی که میخواهی رو بنویس.

ثروت چیه خوب!!؟؟   خونه و ماشین و رفاه نسبی و خدا رو شکر

اره ولی خونه ماشینم نرسی بهش مستهلک میشه

اینده بچه ها چی هزینه اموزش و سفر و ... دوس دارم کارمو ول کنم اما از ایندشون میترسم

ای وای چ کم بچه هات چند ساله ن نمیشه خودتم ی کاری کن

یکی از بچه هام مدرسه می‌ره یکیشون کوچولو همسرم قبول نمیکنه اصلا عزیزم 

آخه خودمم مدتی  بیماری لوپوس دارم وخانوادم هزینش تقبل کردن تا ببینیم خدا چی میخاد

۱۱ ساله ۲۹ ازدواج کردم ۳۵ و ۳۹ بچه دارشدم  الان سیاتیک دارم موندم ادامه بدم کارمو یا ن ۱۵ سا ...

بزار بیست ساله بشی که بازنشستگی بگیری منم همین کارو کردم . اگه کشش داری حیفه

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..